Chalet de Schenk

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Chalet de Schenk

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Chalet de Schenk is daar een van.

Over Chalet de Schenk

Chalet de Schenk is gevestigd te Wintelre en staat op een camping, te midden van een rustig gelegen, bosrijke omgeving. Het is verder op 3 km afstand van Eindhoven Airport en daarmee een populaire plek onder reizigers, die er daags voor hun vlucht overnachten.

Elk vertrek is ingericht op basis van 2 volwassenen en beschikt over comfortabele bedden, een eigen keuken met koelkast en kookplaat en een zitruimte. Bad en toiletruimtes zijn meestal apart van het chalet, maar in ieder geval vlakbij. Verder is er gratis WiFi in de gehele accomodatie en kun je gratis, prive parkeren. Voor reizigers die vanuit Eindhoven Airport zullen vliegen, is er de mogelijkheid om hun auto tegen een vergoeding van EUR 2 per dag, achter te laten.

De locatie zelf biedt heel wat mogelijkheden om je tijdens je korte stay te vermaken. Zo is er een vijver aanwezig, waar gasten gratis mogen vissen. Verder is er voldoende ruimte om een flinke wandeling te maken en kun je in de omgeving gaan golfen of paardrijden.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Om in Chalet de Schenk te verblijven, doe je eerst een online reservering. Daarvoor geef je je aankomst – en vertrekdatum door. Men gaat dan na, of er in aangegeven periode een ruimte beschikbaar is. Indien dat zo is, krijg je de mogelijkheid om je ruimte en eventuele extra voorzieningen te kiezen. Aan de hand daarvan wordt er een prijs berekend en zul je, afhankelijk van het kamertype, vooraf een gedeeltelijke betaling moeten doen. Dit geschiedt middels creditcard. Bevestiging van de reservering wordt via mail opgestuurd.

Bij aankomst kun je van 14.00 tot 22.30 uur inchecken, jezelf installeren en uitrusten. Verkennen van de omgeving middels een wandeling kan natuurlijk ook. Uitchecken bij vertrek doe je tussen 05.00 en 12.00 uur, waarna de luchthavenshuttle je veilig en optijd naar de airport brengt.

Tot slot

Tot rust komen in een rustige, bosrijke omgeving, vlak voor je vanuit Eindhoven Airport vertrekt; het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn, maar kan wel degelijk! Een verblijf in Chalet de Schenk komt het dichts bij deze beschrijving: overnachten op een camping, in de buurt van de luchthaven, over een eigen keuken beschikken zodat je zelf kunt koken, je auto tegen betaling, eventueel achterlaten op locatie en de volgende dag, uitgerust vertrekken. Mooier krijg je het niet!

Rate this post