De Bolle Ackers

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze park, sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

De Bolle Ackers

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Een zo een locatie is Bed & Breakfast de Bolle Ackers.

Over de Bolle Ackers

De Bolle Ackers is een Bed & Breakfast, gelegen op een prachtige locatie te Oirschot. Doordat het op ongeveer een kwartier rijden van Eindhoven Airport ligt, is het de perfecte plek voor reizigers die opzoek zijn naar park, sleep & fly arrangementen.

Wat kun je verwachten van de accomodatie? De Bolle Ackers biedt kamers (op basis van 2 volwassenen) die heel ruim en rustiek zijn ingericht. Elke kamer beschikt over een groot, comfortabel bed, een keuken, een zitruimte en een eigen bad & toiletruimte. Verder zijn de kamers voorzien van een flatscreen TV en kun je gratis gebruik maken van WiFi, de prive parkeerplek en een algemeen terras. Ook verlenen de beheerders shuttleservice naar de luchthaven toe, zodat je, indien gewenst, je auto (tegen betaling) kunt achterlaten. Voorts krijg je dagelijks een continentaal ontbijt voorgeschoteld, waar je met het uitzicht op de natuur, van kunt genieten.

Verder is de omgeving heel goed geschikt voor een flinke wandeling en kun je, desondanks het kort verblijf, genieten van heel wat natuurschoon.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Om te kunnen verblijven in de Bolle Ackers, is een reservering vooraf vereist. Dit vind online plaats, waarbij eerst wordt nagegaan of er kamers beschikbaar zijn. In geval dat zo is en er meerdere kamers vrij zijn, krijg je de optie om een van de kamers uit te kiezen. Ook dien je aan te geven of je speciale voorzieningen wenst, wat de verwachtte aankomsttijd is, of je een parkeerplek nodig hebt en of je gebruik zult maken van de shuttleservice. Aan de hand hiervan wordt er een kostenplaatje opgesteld, waarna je je persoonsgegevens kunt invullen.

Afhankelijk van de kamertype en de reservering, kan er gevraagd worden om vooraf te betalen. Dit krijg je allemaal tijdens de reserveringsprocedure te zien. Na een eventuele betaling wordt de reservering verwerkt en krijg je daar, via mail een bevestiging van.

Bij aankomst in de Bolle Ackers is het belangrijk dat je een geldige I.D en creditcard bij je hebt, aangezien dit nodig is om te kunnen inchecken. Incheck geschiedt van 14.00 tot 19.00 uur. Daarna mag je, al naar gelang, gaan uitrusten of een flinke wandeling maken. Bij vertrek de volgende dag, check je uit tussen 10.00 en 11.00 uur, waarna je met eigen vervoer of luchthavenshuttle binnen 10 minuten aankomt bij de airport.

Tot slot

Goed uitgerust zijn, voor je aan een vermoeiende reis begint; dat heeft een ieder graag. Park, sleep & fly accomodaties zijn om deze reden erg populair. Bed & Breakfast de Bolle Ackers is daar een van. Het unieke aan deze locatie is, dat het, ondanks de korte afstand naar Eindhoven Airport toe, op een prachtige plek, midden in de natuur ligt. Spreekt de rust en natuurschoon je aan, dan is de Bolle Ackers de aangewezen plek voor je volgende reis.

Rate this post