De Kunstpraktijk

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze Park, Sleep & Fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

De Kunstpraktijk

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Een zo een locatie is Bed & Breakfast de Kunstpraktijk.

Over de Kunstpraktijk

De Kunstpraktijk is een Bed & Breakfast, gevestigd aan de Dorpstraat te Veldhoven. De ligging van deze accomodatie ten opzichte van de Eindhoven Airport maakt het tot een gewilde plek voor reizigers, die er daags voor hun vlucht willen overnachten; het zogenaamde park, sleep & fly arrangement.

Wat heeft de Kunstpraktijk je te bieden? Zoals de naam het reeds doet vermoeden, legt de accomodatie nogal wat nadruk op kunst. Alle kamers zijn namelijk ruim, rustgevend en kunstzinnig ingericht. Ze beschikken elk over een queensize en/of eenpersoonsbed, een eigen keukentje, bad – en toiletruimte en een terras of balkon. Verder beschik je over flatscreen TV en gratis WiFi. Dagelijks wordt er een continentaal, vegetarisch ontbijt geserveerd. Wat de plek nog aantrekkelijker maakt voor reizigers is het feit dat er gratis, openbaar geparkeerd kan worden. Ook verlenen de beheerders shuttleservice, waarmee je binnen 20 minuten op de luchthaven bent.

De directe omgeving heeft ook voor kortverblijvers heel wat vertier te bieden. Zo kun je in de buurt gaan paardrijden, bowlen, fietsen, tennissen, en nog veel meer. Op nog geen 100 meter van de accomodatie vind je enkele goede restaurants en kun je leuk wandelen.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Om te kunnen overnachten in een van de kamers van de Kunstpraktijk, zul je vooraf, online moeten reserveren. Het begint met een check naar beschikbaarheid van een kamer in de door jouw aangegeven periode. Indien er kamers beschikbaar zijn, krijg je de mogelijkheid om er een te kiezen alsook eventuele extra voorzieningen door te geven. Men maakt vervolgens een kostenplaatje voor je op en zal, afhankelijk van het kamertype vragen om vooruit te betalen. Dit kan online middels een creditcard. Nadat het administratieve in orde is, wordt er een bevestigingsmail naar je opgestuurd. Hier worden alle gegevens nogeens vermeld en krijg je het volledige adres van de accomodatie.

Op de dag van aankomst, is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende zaken. De beheerders van de Kunstpraktijd hebben ten eerste graag, dat je bij het inchecken een geldige I.D en creditcard kunt overleggen. Verder is het aangeraden om vooraf te melden wat je verwachtte aankomsttijd is. Inchecken kan tussen 16.00 en 22.00 uur, terwijl uitchecken tussen 05.30 en 10.30 uur geschiedt. Hierna vertrek je, afhankelijk van je reisplanning, met de auto of priveshuttle naar de luchthaven.

Tot slot

Uitrusten in een kunstzinnige omgeving, gratis parkeren, heerlijk ontbijten en met een priveshuttle naar Eindhoven airport? Ja, dat kan echt allemaal! Bed & Breakfast de Kunstpraktijk zorgt daar voor.

Rate this post