Eindhoven centrum 3 kamer appartement

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Eindhoven centrum 3 kamer appartement

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Een zo een plek, welke niet exclusief bestemd, maar wel geschikt is voor reizigers, is het Eindhoven centrum 3 kamer appartement.

Over Eindhoven centrum 3 kamer appartement

Zoals de naam het reeds doet vermoeden, is deze accomodatie gevestigd aan de Gerard Philipslaan, in het centrum van Eindhoven. Vanwege de gunstige ligging (het appartement is op slechts 5 km afstand van Eindhoven Airport) is het Eindhoven centrum 3 kamer appartement erg in trek bij reizigers.

Het appartement bestaat uit 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers zijn en het andere een zit – en dineerruimte. Gasten beschikken verder over een eigen badkamer, keuken met vaatafwasser en oven, flatscreen TV, een terras en/of balkon, aircondtioning en gratis WiFi. Andere voorzieningen zijn gratis prive parkeren (ondergronds), betaald vervoer van en naar de luchthaven en een luchthavenshuttle.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten om je, gedurende je korte stay mee bezig te houden. Zo zijn er 2 restaurants ter plekke en kun je een bezoek brengen aan onder andere het Philips Stadion, Holland Casino Eindhoven en het van Abbemuseum, bezienswaardigheden die enkele kilometers van het appartement verwijderd zijn.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Om over het appartement te kunnen beschikken, zul je eerst online moeten reserveren. Daarvoor worden een aankomst – en vertrekdatum gevraagd, waarna men nagaat of het appartement in die periode beschikbaar is. Indien dat zo is, krijg je een overzicht van alle voorzieningen en de bijbehorende kosten. Speciale wensen dien je vooraf, bij reservering door te geven. Afhankelijk van de verblijfsduur, kan gevraagd worden vooraf al, een gedeeltelijke betaling te doen. Hierna krijg je een bevestigingsmail van de reservering.

Bij aankomst doe je ten eerste de incheck; deze geschiedt tussen 13.00 en 17.00 uur. Daarna ben je vrij om bijvoorbeeld uit te rusten, te koken of de buurt te verkennen. Uitchecken de volgende dag, doe je tussen 10.00 en 10.30 uur, waarna je op eigen vervoer, met de taxi of luchthavenshuttle naar de airport kunt.

Tot slot

Reizen is vermoeiend, vooral wanneer dat een vakantie met het hele gezin is. Dat mag de pret echter niet bederven. Het is daarom aangeraden om daags voor je vlucht, goed uitgerust te zijn. Voor reizigers vanuit luchthaven Eindhoven betekent dit een accomodatie in de omgeving van deze airport. Een accomodatie zoals het Eindhoven centrum 3 kamer appartement, die met haar ruime slaapkamers, goed ingerichte keuken en eigen badkamer, de perfecte plek voor zowel de enkeling als het hele gezin.

Rate this post