Eindhoven4you

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Eindhoven4you

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Een van de bekendste is Eindhoven4you.

Over Eindhoven4you

Eindhoven4you is een bekende Bed & Breakfast, gevestigd aan de Burg Verdijkstraat te Strijp, Eindhoven. Doordat deze accomodatie op slechts 5 km afstand van Eindhoven Airport gevestigd is, maken heel wat reizigers gebruik van Eindhoven4you als een tussenstop voor de vlucht.

Kamers bij Eindhoven4you beschikken allemaal over zeer comfortabele bedden, een eigen badkamer, een koelkast, koffiezetapparaat, flatscreen tv met kabelzenders en gratis WiFi. Daarnaast wordt er elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd. Gasten kunnen verder gratis, prive parkeren en er rijdt een luchthavenshuttle naar de airport.

Voorts kun je je, ondanks je korte stay nog altijd vermaken met de vele bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Eindhoven4you. Denk aan het Evoluon, het Holland Casino Eindhoven en het Van Abbemuseum.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Het begint met een online reservering, waarbij je aangeeft in welke periode je bij Eindhoven4you wilt logeren. Er wordt nagegaan of er in die periode een kamer beschikbaar is. Indien wel, krijg je de beschikbare kamers, inclusief voorzieningen en tarieven te zien. Nadat je je keuze hebt gemaakt, worden er enkele persoonsgegevens opgevraagd en zul je eventueel een deelbetaling moeten doen. Dit is meestal afhankelijk van het type kamer. Tenslotte ontvang je via mail een bevestiging van de reservering.

Bij aankomst dien je rekening te houden met de inchecktijd, dit is vanaf 14.00 uur – 23.00 uur. Eindhoven4you heeft graag dat je vooraf aangeeft, wat je verwachtte aankomsttijd is. Na het inchecken ben je vrij om uit te rusten, de omgeving te verkennen, fietsen, enz. Uitchecken kan dagelijks tot 12.00 uur, waarna je, afhankelijk van je planning, met de eigen auto of per luchthavenshuttle naar de airport kunt gaan.

Tot slot

Een goede nachtrust kan veel verschil uitmaken, vooral wanneer je aan het begin van een vermoeiende reis staat. Bed & Breakfast Eindhoven4you is in deze, de plek bij uitstek om vlak voor je vlucht vanuit Eindhoven Airport, tot rust te komen. Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt, kun je ontspannen vertrekken naar de luchthaven, die op slechts 15 minuten rijafstand verwijderd is. Voordeliger kan het niet.

Rate this post