Het Heelhuis

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Het Heelhuis

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Degenen die in zo een accomodatie slechts de basis voorzieningen nodig hebben voor een overnachting, moeten vooral naar Het Heelhuis toe.

Over Het Heelhuis

Het Heelhuis is een Bed & Breakfast, gevestigd aan de Edisonstraat te Eindhoven. Vanwege de voordelige ligging ten opzichte van Eindhoven Airport (5 km verwijderd), wordt Het Heelhuis vaak bezocht door reizigers, die er daags voor hun vlucht willen overnachten.

Het Heelhuis beschikt over kamers op basis van 2 volwassenen en is ingericht met comfortabele bedden, beddengoed, een elektrische waterkoker, een kledingkast, koffie – en theevoorzieningen en gratis WiFi in de gehele ruimte. WC en badruimtes zijn algemeen en worden gedeeld met andere, aanwezige gasten. Aangezien het gaat om een Bed & Breakfast, krijg je elke ochtend een vegetarisch ontbijt geserveerd. Handig voor wanneer je op vertrek staat richting de airport en weinig tijd hebt om zelf voor iets te zorgen. Voor reizigers bestaat er de mogelijkheid om de auto gratis, openbaar te parkeren. Van en naar de luchthaven gaan is mogelijk met de luchthavenshuttle.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Om over een kamer te kunnen beschikken in Het Heelhuis, zul je een online reservering moeten doen. Op de website wordt eerst nagegaan of er een ruimte beschikbaar is in de door jouw aangegeven periode. Je krijgt vervolgens een overzicht van de beschikbare ruimten, inclusief voorzieningen en de prijs. Bij akkoord geef je dit aan, door de kamer te boeken. Men vraagt daarna enkele persoonsgegevens op en afhankelijk van het kamertype, betaling vooraf. Dit geschiedt middels een creditcard. Bevestiging van je boeking krijg je via mail opgestuurd.

Inchecken is bij Het Heelhuis mogelijk vanaf 15.00 tot 19.00 uur. Hierna kun je, naar voorkeur gaan uitrusten of de omgeving verkennen. Enkele populaire bezienswaardigheden in de buurt van Het Heelhuis zijn onder andere de Eindhoven Universiteit, Eindhoven Evoluon Conference Centre, Holland Casino Eindhoven, enz. De uitcheck geschiedt vanaf 10.30 tot 11.00 uur, waarna je, afhankelijk van je reisplanning op eigen vervoer of met de luchthavenshuttle kunt vertrekken.

Tot slot 

Heel wat reizigers hebben voor een 1 – nachtsverblijf al genoeg aan de basisvoorzieningen: goede, sanitaire voorzieningen, een comfortabel bed, lekkere koffie of thee, ontbijt/lunch voor vertrek en vervoer naar de airport. Bed & Breakfast Het Heelhuis, voldoet bijna volledig aan deze beschrijving en is daarom een populaire bestemming bij reizigers die Eindhoven Airport als eindbestemming hebben.

Rate this post