Hotel bij Bremen Airport

Hotels bij Bremen Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Bremen Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Goedkope hotels bij Bremen Airport

Als je aankomt in Bremen dan kun je het beste in de buurt blijven slapen. Of je nu op doorreis bent of Bremen je eindbestemming is, een airport hotel is altijd een goede optie. Waarom zou je kilometers met de trein reizen als een airport hotel vlak in de buurt is? Wat je eindbestemming ook is, een airport hotel is een comfortabele keuze die je veel tijd en ook geld bespaart.

Bremen Airport is de internationale luchthaven die bij de stad Bremen in Duitsland hoort. Dit vliegveld ligt op slechts 3,5 kilometer van de stad. Voor een vliegveld is Bremen Airport relatief klein. Ongeveer 2.5 miljoen passagiers vliegen elk jaar via deze luchthaven. Doordat het vliegveld aan de kleine kant is, is het vooral een belangrijke hub voor low-budget vliegmaatschappijen. Je kunt deze luchthaven eenvoudig per auto bereiken. Ook met het openbaar vervoer kun je de luchthaven gemakkelijk bereiken. Woon je ver van de luchthaven of moet je heel vroeg een reis maken? Dan kun je overnachten bij verschillende hotels nabij en op de luchthaven. Het TRYP by Wyndham ligt op slechts 3 minuten rijden met de auto van de luchthaven Bremen. Dat is perfect voor als je een vroege vlucht moet halen.

Woon je op afstand van de luchthaven of  heb je heel vroeg in de ochtend een vlucht? Dan kun je het best overnachten Bremen Airport. Op deze manier hoef je je niet te haasten als voor je vlucht.  Kom je met de auto naar Bremen Airport? Dan kun je zelf gebruik maken van de  Park, Sleep & Fly arrangement. Je kunt  eerst de auto parkeren bij een hotel die je geboekt heb. Om en nabij de airport liggen er namelijk een aantal hotels die de park, sleep and fly dienst aanbieden. Ook hebben de meeste van deze hotels de bijbehorende faciliteiten en goede deals waardoor je wat geld kunt besparen.  Je brengt de nacht dus onbezorgd door in het hotel en de volgende morgen/ avond wordt je opgehaald door de shuttle van de airport. Je  auto blijft tijdens je reis geparkeerd staan bij het hotel, daarover hoef je je dus geen zorgen te maken. Op het moment dat je terugkomt van je reis staat de shuttle weer klaar om je terug te brengen naar het hotel. Met de park, sleep and fly dienst heb je dus een goed begin en einde van je reis.

Reizen kan vaak vermoeiend zijn. Gelukkig zijn er voldoende accommodaties nabij en op Bremen Airport waar je voor en na je reis kunt uitrusten.  Met een 24-uurs conciërge beschikbaar voor gasten, is het Atlantic Hotel Airport een populaire optie, maar je kunt ook de Holiday Inn Express Bremen Airport bekijken. Een kamer boeken in een van de buurten rond Bremen Airport zal je aankomst gemakkelijk maken. Je bent een klein eindje van de luchthaven vandaan en je kunt ook de omgeving verkennen. Terwijl je in de buurt bent kun je ook enkele bezienswaardigheden bekijken. Vanaf de luchthaven kun je ook naar het centrum gaan. Begin jouw reis dus ontspannen en stressvrij door een hotel te boeken nabij Bremen Airport.

Valet parking

Zelf naar  de juiste vertrekhal rijden bij Hamburg Airport en vervolgens gebruik maken van Hamburg Airport valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Hamburg Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Hamburg Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.