Hotel bij Brussels Charleroi

Hotels bij Brussels Charleroi Airport vergelijken vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Brussels Charleroi Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Goedkope hotels Brussels Charleroi Airport

Een leuke vakantie aan het strand hoeft niet perse heel erg duur te zijn, als je maar weet waar je je tickets koopt. In en rondom Nederland zijn er een heleboel airports waar je tegen budget prijzen kan vliegen. Een zo een luchthaven is het Brussels Charleroi airport in België. Door de goedkope vluchten komen er een heleboel mensen af op deze airport, wat ervoor heeft gezorgd dat je in de buurt van het Brussels Charleroi heel wat hotels, speciaal voor reizigers, vind. Wat het voordelige is aan deze hotels bij Brussels Charleroi Airport vertellen we hier.

Hotel bij Brussels Charleroi Airport

Het Brussels Charleroi Airport is de tweede grootste luchthaven van België. Omdat deze airport niet al te groot is en vlakbij Brussel ligt, is het een interessante plek voor lowcost vliegmaatschappijen. Niet verwonderlijk dat deze airport een van grootste aanbieders is van budget tickets. Bekende lowcost airlines die je daar vind, zijn Ryanair, TUI fly, Wizz Air, enz. Als je er dus niets tegenop hebt om een stukje te rijden om op een redelijk goedkope vakantie te gaan, plan je volgende reis dan vanuit het Brussels Charleroi Airport.

Waarom opzoek gaan naar een hotel in de buurt van de airport? Gestel dat je dus vanuit Nederland naar de airport gaat of op grote afstand van de luchthaven blijft. Dan is het niet erg praktisch om gelijk door te rijden naar de airport, tenzij je natuurlijk afgemat en futloos aan de reis wilt beginnen. Dan hebben we het nog niet gehad over het zoeken van een parkeerplek voor je auto.

Dit alles kan je vermijden door een dag van tevoren naar Brussels Charleroi te komen en in een hotel te overnachten.

Deze hotels zijn afgestemd op reizigers van de airport, je vind dus alles wat je nodig hebt voor een korte overnachting. Wat je eerst doet, is een kamer reserveren bij zo een hotel. Onze website geeft je een handig overzicht van deze hotels bij Brussels Charleroi airport en de meeste van deze hotels hebben ook een eigen website, voor het geval je meer informatie wilt. Reserveren kan gewoon online.

Een dag voor je flight kom je dus aan in het hotel. Daar mag je van alles: gebruik maken van de hotelfaciliteiten, de omgeving verkennen of gewoon lekker slapen. De volgende dag ben je goed uitgerust en sta je op tijd klaar voor vertrek. Vervoer naar de airport is al geregeld: de meeste hotels beschikken over een shuttlebus die gasten tot aan de vertrekhal van de airport afzet.  Terug van je reis mag je ook weer gebruik maken van deze bus die je naar het hotel terugrijdt. Daar ga je namelijk je auto ophalen, die tijdens je reis gewoon op het complex van het hotel blijft staan en dat ook gratis. In de meeste hotels is vervoer naar de airport en parkeer voor de auto inbegrepen.

Wat zijn de opties, welke hotels vind je allemaal? Eigenlijk vind je alles, van eenvoudige kamers met een tweepersoonsbed tot luxe hotelsuites, er is dus voor elk budget wat. Deze hotels zijn afwisselend op korte en iets grotere afstand van Brussels Charleroi, maar je hebt de zekerheid dat je op tijd op de airport wordt afgezet. Daarvoor geef je natuurlijk je vertrektijden door aan het hotel. Hotels bij Brussels Charleroi Airport zijn onder andere het van der Valk hotel, Ibis Budget Charleroi, Best Western Charleroi, enz.

Door eerst een tussenstop te nemen voor je naar de airport gaat, heb je de tijd om goed uit te rusten, tot jezelf te komen en dan weer aan een volgende, vermoeiende reis vanaf de airport te beginnen. Verder laat je je auto veilig achter op het terrein van het hotel, waar je ook geen bijkomende parkeerkosten betaald.

Voor een onvergetelijke vakantie die je vanuit het Brussels Charleroi Airport begint, zorg je ervoor dat je reis niet in de auto, maar vanuit een comfortabel bed, in een van de hotels bij Brussels Charleroi airport begint.

 

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Brussels Charleroi airport en vervolgens gebruik maken van Brussels Charleroi valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Brussels Charleroi airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Brussels Charleroi Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.