Hotel bij GroningenAirport

Hotels bij Groningen (Eelde) Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Groningen (Eelde) Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Goedkope hotels bij Eelde Airport

Vakantie vieren in het buitenland is erg leuk, maar kost helaas ook wel wat. Gelukkig zijn er manieren om bijvoorbeeld goedkoper te vliegen bij een van de vele lowcost vliegmaatschappijen. Een airport waar je dan zeker naartoe moet, is Groningen Airport Eelde. Natuurlijk blijven we niet allemaal in de buurt van deze luchthaven en kan het dus voorkomen dat je nog een tijd moet rijden om bij Eelde Airport te zijn. Het resultaat: afgemat en geïrriteerd in het vliegtuig stappen. Dat is niet de bedoeling en daarom is het goed als je een dag van tevoren al vlakbij de luchthaven bent. We hebben het over een Park, Sleep & Fly in een hotel bij Eelde Airport in de buurt.

Hotel bij Eelde Airport

Groningen Airport Eelde, vaak afgekort tot Eelde Airport is de vijfde grootste luchthaven van Nederland. Dit komt omdat Eelde airport erg populair is bij vakantiegangers. Er zijn namelijk een aantal lowcost vliegmaatschappijen die vanuit Eelde airport vliegen, waardoor de prijzen van tickets nogal meevallen. Airlines als Corendon, TUI fly, Transavia, Nordica en Flybe zorgen voor zowel lijn als chartervluchten.

Zoals we eerder hebben gezegd, gaat het om de voordelige Park, Sleep & Fly regeling. Helaas moeten we dan gelijk aangeven dat er in de buurt van Groningen Eelde Airport nog geen plekken zijn die deze gehele service aanbieden. Dat is natuurlijk erg jammer, maar je kan nog steeds gewoon in een van de hotels bij Eelde airport logeren.

Wat je doet, is het volgende. Ga eerst kijken welke hotels er allemaal in de buurt van deze luchthaven zijn, hoever ze van de airport liggen en of er vervoer naar de airport geregeld kan worden. Hiervoor kan je de hotel zelf contacten, meestal weten ze het daar beter. Heb je een goede plek gevonden, dan reserveer je een dag een kamer bij het hotel.

De dag voor je vanuit Eelde airport gaat vliegen, kom je aan in het hotel. Daar ga je rustig ontspannen of naar bed. De volgende dag ga je met een taxi of het openbaar vervoer naar Eelde airport. Indien nodig breng je het personeel op de hoogte, zodat ze je bijvoorbeeld op tijd wakker maken, de taxi bellen of helpen met baggage.

Hotels dichtbij Eelde airport

Als het meezit, kan je je auto tegen betaling achterlaten bij het hotel, zodat je niet op de airport zelf hoeft te zoeken naar een veilige plek

Ook al is er nog geen echte Park, Sleep & Fly, de hotels in de buurt van Eelde airport leveren behoorlijk wat voordeel op. In de eerste plaats ga je niet gelijk naar de airport en heb je dus tijd om even uit te blazen. Zo begin je fris en uitgerust aan je reis en dat is toch veel prettiger.

Een echte Park, Sleep & Fly zit er voor deze luchthaven voorlopig nog niet in, maar de hotels bij Eelde Airport in de buurt lijken daar toch veel op. Logeer in een zo een hotel en dan begint je vakantie niet in de auto, maar gewoon alsof je gelijk van huis komt.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Eelde Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Eelde Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Eelde Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Eelde Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.