Hotel bij Eindhoven Airport

Hotels bij Eindhoven Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Eindhoven Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.comBekijk hotels op Hotelspecials.nl

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden op Eindhoven Airport en  gebruik maken van Eindhoven Airport valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Eindhoven Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Eindhoven Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkope hotels bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is na Schiphol, de meeste bekende luchthaven van Nederland. Het is een prima plek om bijvoorbeeld je vakantie of zakenreis te beginnen, omdat de vele vliegmaatschappijen je naar ontelbare plekken, voornamelijk in Europa kunnen brengen. Hotels bij Eindhoven Airport in de buurt zijn erg handig wanneer je op een afstand blijft of gewoon uitgerust wilt beginnen aan je reis. Waarom we dat zeggen en hoe het precies werkt, vertellen we hier.

Eindhoven airport hotel

Eindhoven Airport is deel van Vliegbasis Eindhoven. De luchthaven wordt dus behalve voor passagiersvluchten, ook gebruikt als militaire basis. Van Eindhoven Airport is bekend dat het de grootste regionale luchthaven van Nederland is. Deze airport is vooral in de vakantieperiode erg druk, omdat je dan een aantal lowcost vliegmaatschappijen hebt, die goedkope vluchten naar bekende vakantieplekken in Europa aanbieden. Het gaat om bedrijven als Transavia, Wizzair, Corendon, TUI, Vueling, enz.

Een dag voor je vlucht logeren in een hotel bij Eindhoven Airport kennen we al langer als Park, Sleep & Fly. Wat er gebeurd is, dat je een kamer reserveert in zo een hotel, daar een dagje eerder aankomt, goed uitrust en de volgende dag naar de airport gaat. Het hotel zorgt ervoor dat je je auto kan parkeren bij hun en ze brengen je met een gratis shuttlebus van en naar de airport. Daarom de naam Park, Sleep & Fly.

De meeste hotels die vlakbij Eindhoven Airport zijn, hebben dit arrangement. Echter heeft de airport zelf ook een airport hotel. Het Tulip Inn Eindhoven Airport hotel vind je op de eerste verdieping van de terminal. Bij een stay in dit hotel beschik je over alle gemakken en kun je gebruik maken van de fitnessruimte, de bar of het restaurant. Vanuit het hotel loop je dan gewoon naar de vertekhal voor je vlucht. Dit is ook erg handig als je voor zaken reist of een aansluitende vlucht hebt en op de airport wilt blijven.

Andere hotels bij Eindhoven Airport

Natuurlijk zijn er meerdere hotels die misschien niet zo dichtbij zijn als het Tulip Inn, maar wel alle opties voor een Park, Sleep & Fly verblijf hebben. Bij deze hotels wordt er meestal een gratis shuttlebus ingezet, die je dan tot aan de vertrekhal van Eindhoven Airport afzet. Ook kan je je auto bij het hotel achterlaten.

Voordeel hotel bij airport Eindhoven

De shuttle bus brengt je dan weer terug naar het hotel. Enkele bekende namen zijn onder andere Maison Saint Tropeze Meerhoven, NH Best Hotel, Novotel Eindhoven, enz.

Het grote voordeel aan deze hotels in de buurt van Eindhoven Airport is, dat je niet rechtstreeks van huis naar de luchthaven hoeft te rijden. Je bent dan uitgerust en begint de reis veel prettiger. Omdat het hotel voor parkeergelegenheid en vervoer naar de airport zorgt, is het ook niet meer nodig om in de drukte van de airport naar een veilige parkeerplek te zoeken.

Reis je vanaf Eindhoven Airport maar blijf je niet in de buurt of heb je toevallig een heel vroege vlucht, dan hoeft je vakantie niet in de auto te beginnen. Reserveer gewoon in het Tulip Inn Eindhoven Airport hotel of een ander hotel in de buurt van de luchthaven en begin de reis fris, uitgerust en toch ruim op tijd.

Kies Je Vliegveld

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu

Parkeren Eindhoven Station
Logo uitgelichte aanbieder
Logo uitgelichte aanbieder
Logo uitgelichte aanbieder
Logo uitgelichte aanbieder