Hotel bij Frankfurt Airport

Hotels bij Frankfurt Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Frankfurt Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Hotels bij Booking.com

Goedkope hotels bij Frankfurt Airport

Een andere buitenlandse luchthaven die ook erg in trek is bij ons, is Frankfurt Airport. Dit heeft te maken met de vele budget vluchten en het groot aantal directe verbindingen met bestemmingen over de hele wereld. Je vliegt dus niet alleen goedkoop maar ook erg voordelig. Maar als je nu vanuit Nederland moet komen, hoe plan je je reis, zodanig dat je op tijd en toch uitgerust bent? Heel simpel: door te logeren in een van de hotels bij Frankfurt Airport.

Hotels bij Frankfurt Airport

Frankfurt Airport is tot op dit moment de grootste luchthaven van Duitsland. Het bestaat nu al 80 jaren en krijgt per jaar, ongeveer 60 miljoen bezoekers! Dit maakt Frankfurt Airport tot de vierde grootste van Europa. Bekende vliegmaatschappijen die je bij Frankfurt Airport vind zijn Lufthansa, Ryanair, TUI, enz.

Tegenwoordig vind je bij de meeste airports, een of meerdere hotels in de buurt die speciaal bestemd zijn om bezoekers van zo een airport op te vangen. Deze regeling kennen we ook als Park, Sleep & Fly. Dit is ook het geval bij Frankfurt Airport.

Maar zoals we dat gewend zijn van een airport van dit formaat, heeft Frankfurt ook haar eigen hotels waar je kan overnachten. Het zijn er twee:  4 – sterren InterCity Hotel en de first class business Sheraton Hotel. Het InterCity Hotel is op enkele minuten rijafstand van de luchthaven, terwijl het Sheraton Hotel vlakbij Terminal 1, op 5 minuten loopafstand van de incheck balies is. Wat doe je precies?

De bedoeling is dat je een dag voor vertrek al in het hotel bent, zodat je de volgende dag uitgerust en op tijd naar de airport kan. Ben je van plan in een van de hotels van Frankfurt Airport te logeren, dan ga je naar de website van de airport en reserveer je eerst een kamer. Na je overnachting wordt je vanuit het InterCity Hotel met de gratis shuttlebus naar Frankfurt Airport gebracht. Deze shuttle gebruik je ook om terug te keren naar het hotel. Vanuit het Sheraton is er geen extra vervoer nodig, je loopt binnen enkele minuten de vertrekhal binnen. Over je auto hoef je je geen zorgen te maken, een verblijf bij een van deze hotels is inclusief 15 dagen gratis parkeren op het terrein van de airport!

Natuurlijk zijn er ook andere hotels in de buurt van Frankfurt Airport waar je evengoed kan logeren, zoals het Hilton Frankfurt, Holiday Frankfurt Airport, Steigenberger Airport Hotel Frankfurt, enz.

Voordelen hotel Frankfurt airport

Een hotel bij Frankfurt Airport heeft vele voordelen. Vroege vluchten en personen die op grote afstand van de airport blijven hoeven niet langer vermoeid op de airport aan te komen. Je slaapt gewoon lekker uit in zo een hotel, wordt zelfs op tijd gewekt door het personeel en bent met de gratis luchthavenshuttle binnen enkele minuten op de airport. Ook blijf je bespaard van de parkeerdrukte omdat de meeste hotels hun gasten parkeerplek aanbieden, meestal inbegrepen in de overnachting.

Goedkoop reizen vanuit Frankfurt Airport doe je vanaf nu, zonder jezelf extra te vermoeien met de reis naar de luchthaven. Maak gebruik van een verblijf in een hotel van de airport zelf of zoek naar een geschikte plek in de buurt van Frankfurt airport. Bekijk onze website voor een volledig overzicht van hotels in de buurt van Frankfurt airport.

Valet parking

Zelf  naar de juiste vertrekhal rijden bij Frankfurt Airport en vervolgens gebruik maken van Frankfurt valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Frankfurt Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Frankfurt Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.