Hotel bij Frankfurt Hahn Airport

Hotels bij Frankfurt Hahn Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Frankfurt Hahn Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Goedkope hotels bij Frankfurt Hahn Airport

Buitenlandse airports die toch redelijk dichtbij de grens liggen, zijn een aantrekkelijke optie voor wanneer je goedkoop wilt reizen en de drukte wilt vermijden. Een zo een airport is de Duitse Frankfurt Hahn. Maar als je overweegt om vanuit Franfurt Hahn airport je vakantie te beginnen, dan moet je rekening gaan houden met dingen als parkeer voor de auto, je reisschema om optijd op de airport te zijn, enz. De meest voordelige manier, vooral voor zij die bijvoorbeeld vanuit Nederland komen of een vroege ochtendvlucht hebben, is te overnachten in een hotel bij Frankfurt Hahn Airport.

Hotel bij Frankfurt Hahn airport

In tegenstelling met wat de naam zegt, ligt Frankfurt Hahn niet in Frankfurt zelf, maar op zeker 125 km van deze plek. Het is een van de kleinere airports van Duitsland en krijgt ongeveer 2 miljoen bezoekers per jaar. Opvallend aan Frankfurt Hahn airport is, dat de low budget vliegmaatschappijen Ryanair en Wizzair als enige bedrijven vluchten verzorgen vanuit de luchthaven. Heb je dus behoefte aan een minder drukke airport vanwaar je goedkoop kan reizen, dan is Frankfurt Hahn zeker een aanrader

Waarom we aangeven dat een overnachting in een hotel bij Frankfurt Hahn erg voordelig is, is omdat deze regeling maakt dat je uitgerust en op tijd op de airport aankomt, ongeacht of je vanuit Nederland komt of heel vroeg vliegt. Wat er precies gebeurd, vertellen we hier.

Als eerst kijk je uit naar een goed hotel in de buurt van Frankfurt Hahn airport en reserveer je een kamer. Daags voor je gaat vliegen kom je aan in het hotel om daar te overnachten. De volgende dag brengt een gratis luchthavenshuttle je van het hotel naar de airport. Deze rit duurt meestal niet lang, zodat je best wat langer kan slapen. In de periode dat je weg bent, kan je je auto bij de meeste hotels achterlaten. Dit is of inbegrepen of je betaalt er wat voor. Terug van je reis, haalt de shuttle je weer op van de airport en brengt je terug naar het hotel. Daar haal je de auto op en kun je weer richting huis.

Tijdens je stay in het hotel heb je natuurlijk ook verschillende voorzieningen en staat er soms een ontbijt gereed voor je naar de airport vertrekt. Als het nodig is, kan je het personeel  ook vragen je tijdig te wekken.

Het eerste grote voordeel aan een overnachting in een hotel bij Frankfurt airport is, dat je na een vermoeiende trip over de weg, niet gelijk naar de airport hoeft. Zo begin je uitgerust en plezierig aan je vakantie.

Omdat de meeste hotels op korte rijafstand van Frankfurt Hahn airport zitten, hoef je ook niet bang te zijn dat je te laat aankomt. Ook wordt er voor vervoer naar de airport gezorgd en kan je je auto bij het hotel, veilig en buiten de drukte van de airport parkeren.

Uitgerust en op tijd op Frankfurt Hahn airport aankomen, goedkoop vliegen en geen fortuin hoeven uit te geven aan parkeren? Dat kan allemaal als je overnacht in een hotel bij Frankfurt Hahn airport. Bekijk onze website voor een volledig overzicht van hotels in de buurt van Frankfurt Hahn airport.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Frankfurt – Hahn Airport en vervolgens gebruik maken van Frankfurt – Hahn valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Frankfurt – Hahn Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Frankfurt – Hahn Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Frankfurt – Hahn Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.