Hotel bij Hamburg Airport

Hotels bij Hamburg Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Hamburg Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Goedkope hotels bij Hamburg Airport

Duitsland is met haar groot aantal luchthavens vanwaaruit je redelijk goedkoop kan vliegen, een aantrekkelijke optie voor Nederland. Een van deze airports is luchthaven Hamburg. Voor je echter besluit om je volgende vakantie ook vanuit Hamburg airport te beginnen, moet je eerst een goed reisschema maken. Hoelaat vertrekt je vlucht, wanneer moet je dus van huis vertrekken, hoelang ben je over de weg, waar laat je de auto, enz.? In onze ogen is de beste en meest voordelige manier een dagje te overnachten in een hotel bij Hamburg airport.

Hotel bij Hamburg Airport

Hamburg airport krijgt elk jaar bijna 17 miljoen mensen over de vloer en is daarmee de vijfde drukste van Duitsland. Wat deze luchthaven ook erg uniek maakt is dat het de oudste airport in de hele wereld is, die nog in gebruik is. Hamburg airport werd in 1911 opgericht. Belangrijke vliegmaatschappijen die van de luchthaven hun vliegbasis hebben gemaakt zijn Eurowings, Condor en EasyJet.

Waarom is een stay in een van de hotels bij Hamburg Airport een aanrader? Dit heeft alles te maken met de voordelen van deze regeling, die we ook wel kennen als Park, Sleep & Fly. Wat je als eerst doet, is een geschikt hotel te zoeken en daar een kamer te reserveren. In bijna alle hotels kan dit online.

Voordelen overnachten Hamburg Airport

Een dag of twee voor je vanuit Hamburg Airport gaat reizen, kom je aan in het hotel. Na een nachtje lekker geslapen te hebben, sta je de volgende dag uitgerust en op tijd op. De meeste hotels zetten een gratis luchthaven shuttle in, die je helemaal op Hamburg Airport afzet. Ben je terug, dan laat je het hotel weten, zodat de shuttlebus je weer komt ophalen.

Je auto blijft in de meeste gevallen gewoon op het complex van het hotel staan; parkeren en vervoer zijn in bijna alle hotels inbegrepen in je overnachting. Bekende hotels in de buurt van Hamburg Airport, waar je terecht kunt zijn Leonardo Hotel, Radisson Blu Hotel, Hotel Alsterkrug, enz.

De voordelen zullen je nu al duidelijk zijn. Jezelf dubbel vermoeien door in een ruk door te reizen en het vliegtuig binnen te stappen hoeft helemaal niet meer.

Omdat je in de buurt van de airport logeert, kan je gerust slapen en ben je op dag van vertrek helemaal fris. Het feit dat je van en naar de airport wordt gebracht is natuurlijk een heel groot voordeel. Ook staat je auto veilig en uit de drukte van Hamburg Airport.

Een ander pluspunt aan de hotels bij Hamburg Airport is, dat je voor elk budget wel wat vind, van eenvoudige Bed & Breakfast tot luxe 4 – sterren hotels. Je hoeft dus niet te vrezen dat zo een overnachting je extra veel zal kosten.

Heb je vakantieplannen en begint je reis vanuit Hamburg Airport, maar kom je helemaal uit Nederland of vlieg je in de vroege ochtend? Maak het jezelf dan makkelijk en voordelig door te logeren in een van de vele hotels bij Hamburg Airport. Bekijk onze website voor een volledig overzicht en prijsvergelijking van hotels in de buurt van Hamburg airport.

Valet parking

Zelf naar  de juiste vertrekhal rijden bij Hamburg Airport en vervolgens gebruik maken van Hamburg Airport valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Hamburg Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Hamburg Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.