Hotel bij Keulen – Bonn Airport

Hotels bij Keulen – Bonn Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Keulen – Bonn Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Goedkope hotels bij Keulen – Bonn Airport

Vanuit Duitsland aan je vakantie beginnen is een hele, aantrekkelijke optie en dat merken we aan de vele mensen die ervoor kiezen om te vliegen vanaf een Duitse airport. Een zo een luchthaven is Keulen – Bonn Airport, een van de drukkere airports van Duitsland. Wat een heleboel mensen nu doen, is een dag van tevoren al in de buurt van Keulen – Bonn Airport. Dit doen ze door in een hotel bij Keulen – Bonn airport in de buurt te blijven. Hoe dit precies werkt en waarom het zo voordelig is, vertellen we hier.

Hotel Keulen airport

Zoals we al hebben gezegd, is Keulen – Bonn een van de drukste airports van Duitsland. Dit komt omdat je vanuit Keulen – Bonn heel vaak goedkoop kunt reizen naar vakantiebestemmingen in Europa. Er zijn namelijk een aantal low cost vliegmaatschappijen die vanuit deze airport opereren. Je moet dan denken aan namen zoals Condor, Ryanair, TUI en Eurowings. Voor een volgende budgetvakantie moet je deze airport dus niet missen.

Van tevoren logeren in de buurt van Keulen – Bonn Airport omdat je bijvoorbeeld van ver komt of een vroege vlucht hebt, is niet onbekend. Vele mensen kennen het ook als Park, Sleep en Fly. Wat houdt het precies in?

Je zoekt eerst naar een hotel in de buurt van deze luchthaven, informeert naar de voorwaarden (inchecktijden, voorzieningen, vervoer en parkeer) en reserveert voor een plekje. Een dagje voor je gaat vertrekken vanuit Keulen – Bonn airport, kom je aan in het hotel.

Daar mag je gebruik maken van de meeste hotelfaciliteiten of gewoon lekker gaan slapen. De volgende dag brengt de shuttlebus van het hotel je op tijd tot aan de vertrekhallen van Keulen – Bonn airport. Ben je terug? Dan bel je het hotel weer op, zodat de shuttlebus je naar het hotel terugbrengt. Wanneer er gezorgd wordt voor transport naar de luchthaven, dan kun je je auto in de meeste gevallen bij het hotel achterlaten. Met een beetje geluk parkeer je voor enkele dagen gratis, vaak inbegrepen in je verblijf in het hotel.

Welke hotels bij Keulen – Bonn Airport zijn er allemaal? Je hebt keuze uit een heleboel en vind zeker iets dat bij je budget past. Bekende plekken zijn onder andere het Leonardo Hotel Köln Bonn Airport, Airport Hotel Dürscheidt, ibis Hotel Köln Airport, enz.

Logeren in een hotel in Keulen airport levert je heel veel gemak.

Je rijdt niet gelijk door naar de airport, maar neemt een tussenstop om uit te rusten, zonder dat je te laat aankomt of teveel daaraan uitgeeft. Zo begint je reis veel aangenamer, ook al is het druk op de airport. Met je verblijf heb je gelijk ook een parkeerplek voor je auto, die dan veilig en uit de drukte, op het terrein van het hotel blijft staan. Ook wordt je kosteloos van en naar de luchthaven gebracht.

Een reisje Duitsland om vanuit Keulen – Bonn Airport naar je bestemming in London aan te komen klinkt allemaal heel vermoeiend. Maar dat hoeft helemaal niet, als je gewoon van te voren gaat logeren in een hotel bij Keulen airport.

Bekijk onze website voor een volledig overzicht en prijsvergelijking van hotels in de buurt van Keulen – Bonn airport.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Keulen – Bonn Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Keulen – Bonn Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Keulen – Bonn Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Keulen – Bonn Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.