Hotel bij Lelystad Airport

Hotels bij Lelystad Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Lelystad Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Lelystad Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Lelystad Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Lelystad Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Lelystad Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkope hotels bij Lelystad Airport

Een airport in Nederland die er nog maar pas is en vanwaar je eigenlijk nog niet op vakantie kunt gaan, is Lelystad Airport. Toch krijgt de airport nog steeds bezoekers omdat je vanuit Lelystad airport naar een aantal bestemmingen in Europa kan gaan. Dit zijn meestal zakenvluchten met chartervliegtuigen. Daarom gaan we ook kijken of er opties zijn om in een hotel bij Lelystad Airport te logeren.

Hotel bij Lelystad Airport

Lelystad airport is een regionale luchthaven die je op ongeveer 40 minuten rijden van Amsterdam vind. Zoals we al hebben aangegeven, zijn er vanuit deze airport nog geen lijnvluchten. Wat wel kan, zijn chartervluchten naar plekken in Europa. Ook is de airport de plek voor rondvluchten, lesvluchten, vliegtuighuur – en vliegtuigonderhoud. De luchthaven is onderdeel van de Schiphol Group.

De normale drukte van passagiers heb je dus niet op Lelystad airport. Opvallend genoeg is er wel een airport hotel in de buurt: Lelystad Airport Hotel ligt naast de ingang van de luchthaven en is daarmee de perfecte plek voor zakenreizigers die even tot rust willen komen of een vertraging hebben.

De kamers in het Lelystad Airport Hotel zijn van alle gemakken voorzien en er is volop mogelijkheid om te ontbijten. Lunch of diner vind je in een van de airportrestaurants. Zou je hier willen logeren, dan reserveer je eerst voor een kamer. In het hotel kom je goed tot rust, waarna je de volgende dag gewoon de airport binnenloopt. Als gast van het Lelystad Airport Hotel mag je je auto ook gratis parkeren op het terrein van de airport.

Al met al is het Lelystad Airport Hotel helemaal gereed om bij een eventuele uitbreiding van de airport, Park, Sleep & Fly regelingen aan te bieden. Het ligt vlakbij de airport, je kunt lopend naar de airport en er is gratis parkeermogelijkheid.

Andere hotels bij airport Lelystad

Ook al is Lelystad airport nog geen echte plek om naar je vakantiebestemming te gaan, toch zijn er al enkele hotels in de buurt, mocht je in de toekomst willen vliegen vanuit deze luchthaven. Houd er wel rekening mee dat deze hotels iets meer in het centrum liggen en geen faciliteiten hebben voor vervoer naar de airport. Met een eventuele uitbreiding kan dit veranderen en hebben we misschien meer hotels bij Lelystad Airport in de buurt.

Naar je favoriete vakantiebestemming vliegen vanuit Lelystad Airport is helaas nog niet mogelijk, maar voor zaken op reis gaan kan al helemaal. En als je daar uitgerust voor wil zijn, kan je net zo goed, eerder arriveren en logeren in een van de comfortabele kamers van het Lelystad Airport Hotel.

Kies Je Vliegveld

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu