Hotel bij Maastricht Airport

Hotels bij Maastricht Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Maastricht Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Goedkope hotels bij Maastricht Airport

Vakantieplannen worden opeens een stuk minder aantrekkelijk wanneer je eraan denkt dat je een aantal uren onderweg bent naar de airport, in files komt te zitten, in de drukte moet zoeken naar parkeerplek voor de auto om vervolgens volledig uitgeput aan een vermoeiende vlucht te beginnen. Niet prettig, dat geven we toe. Maar het kan ook anders, door vlak voor je vlucht te logeren in de buurt van de airport. Dit kan ook in een hotel bij Maastricht Airport.

Hotel bij Maastricht Airport

Maastricht Airport zit in de top 5 van de Nederlandse luchthavens en is elke vakantieperiode drukbezocht. Dat komt omdat deze luchthaven in de eerste plaats vooral vakantiebestemmingen in Europa aandoet. Daarbovenop zijn het vooral low cost airlines die opereren vanaf Maastricht Airport. Denk aan Ryanair, Corendon en EnterAir. Het vooruitzicht op een redelijk goedkope vakantie, ergens in Spanje, dat laat je niet makkelijk gaan.

We blijven natuurlijk niet allemaal in de buurt van Maastricht airport en dat kan vooral in de drukke vakantieperiode flink wat problemen opleveren. En vermoeid aankomen op de luchthaven om dan in een lange rij te gaan staan, dat wilt niemand. Het is daarom veel beter om eerder in de buurt van de luchthaven te zijn en dat doe je door te logeren in een hotel bij Maastricht Airport.

Eerst ga je opzoek naar een goed hotel om te reserveren. Meestal kan dit gemakkelijk online. Een dag voor je vlucht kom je aan in het hotel om daar een nachtje rustig te slapen. Andere voorzieningen zoals, WiFi, bad en sanitair, koffie en thee en eventueel een ontbijt, vind je ook altijd. De volgende dag brengt een shuttlebus, meestal ingezet door het hotel, je gratis naar Maastricht Airport. De shuttle brengt je bij aankomst terug, ook weer naar het hotel om de auto op te halen. De meeste hotels zorgen namelijk voor parkeerruimte, vaak inbegrepen in je overnachting.

Bij welke hotels kan je terecht in de buurt van Maastricht airport? Het zijn er een aantal, maar houd er wel rekening mee dat ze op enkele kilometers van de luchthaven zijn. Ook hier kan je kiezen uit eenvoudige Bed & Breakfast plekken of iets duurdere 4 sterren hotels.

Maastricht airport hotels

Door te logeren in een hotel bij Maastricht Airport, bespaar je jezelf extra moeite en tijd. Je hoeft niet gehaast naar de airport door te rijden en in de drukte naar een parkeerplek te zoeken. Hierdoor begint je vakantie veel prettiger.

Doordat je vlakbij de airport blijft, kan je rustig opstaan en meestal kiest de shuttlebus de meest snelle route naar de airport, zodat je toch ruim op tijd op de luchthaven bent. Je auto laat je achter bij het hotel, dat bespaart weer op dure parkeertarieven.

Je goedkope vakantie aan het strand, ergens op Mallorca, is vanaf nu nog aantrekkelijker omdat je niet langer vermoeid hoeft te beginnen aan je vlucht vanuit Maastricht airport. Logeer gewoon in een van de vele hotels bij Maastricht Airport.

Valet parking

Zelf  naar de juiste vertrekhal rijden en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Maastricht Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Maastricht Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Maastricht Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.