Hotel bij Rotterdam Airport

Hotels bij Rotterdam Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Rotterdam Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels bij Booking.com

Goedkope hotels bij Rotterdam Airport

Het voordelige aan grote luchthaven zoals Rotterdam The Hague Airport is dat je naar meer plekken in de wereld kunt gaan. De minder leuke kant: deze airport is vaak erg druk. Kom je van heel ver of heb je juist een vroege vlucht en moet je dus extra vroeg uit huis, dan is deze drukte net teveel. Gelukkig kan het ook anders door eerder in de buurt van Rotterdam Airport te zijn. We hebben het over een hotel bij Rotterdam Airport.

Hotel bij Rotterdam Airport

Rotterdam Airport is een van de beter bekende luchthavens van Nederland. Met een bezoekersaantal van ongeveer 1.6 miljoen per jaar, kan je deze airport zien als de derde grootste. Het is daarom niet verbazend dat grote vliegmaatschappijen zoals British Airways, Corendon, Transavia en TUI vluchten verzorgen vanuit Rotterdam Airport. Behalve dat er elke dag vluchten zijn naar London, kun je vanuit deze airport ook naar een heleboel vakantiebestemmingen in Europa vliegen.

Het concept van logeren in de buurt van airports kennen we al langer als Park, Sleep & Fly. Voor een grote luchthaven als Rotterdam Airport is het vanzelfsprekend dat je er ook vele hotels kunt vinden die deze regeling hebben. Wat gebeurd er precies?

Je gaat eerst kijken welke hotels er allemaal zijn in de buurt van de airport en wat ze te bieden hebben. Heb je iets naar keus gevonden, dan reserveer je vooraf een kamer.

Dit kan bijna altijd online. Met je baggage en ander reisspullen kom je een dag voor vertrek aan In het hotel. Daar mag je in alle rust gebruik maken van de vele voorzieningen en een nachtje lekker slapen. De volgende dag zet de luchthavenshuttle van het hotel je op tijd af bij Rotterdam Airport. Omdat je vlakbij de airport bent en de shuttlebussen meestal via een kortere route rijden, hoef je niet extreem vroeg op te staan; je komt altijd op tijd aan bij de luchthaven.

De luchthavenshuttle komt je ook weer ophalen wanneer je terug bent van vakantie. Je wordt dan teruggereden naar het hotel om de auto op te halen. Deze laat je namelijk achter bij het hotel.

Waar kun je allemaal logeren? Doordat Rotterdam Airport zoveel bezoekers krijgt, heb je ook een heleboel hotels in de buurt van de luchthaven.

Voordelen hotel Rotterdam airport

Het voordelige is, dat er voor elk budget wel een plekje te vinden is, van eenvoudige Bed & Breakfast gelegenheden tot stijlvolle 4 sterren hotels. Bekende namen onder deze zijn het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, Hotel Rotterdam – Blijdorp, Accor Hotels, enz.

Eerder in de buurt van Rotterdam airport zijn, heeft een boel voordelen. Je voorkomt een rechtstreekse, vermoeiende rit naar de drukke luchthaven. Ook wordt je via de kortste route naar de airport gebracht en weer opgehaald. Verder hoef je je auto niet meer op een onveilige plek achter te laten; dat kan gewoon op het terrein van het hotel waar je logeert. Het leuke hieraan: parkeren en transport naar Rotterdam Airport zijn meestal inbegrepen bij je verblijf in zo een hotel.

In de drukke vakantieperiode vliegen vanuit Rotterdam Airport kan in alle rust en op je gemak, maar pas als je gaat logeren in een hotel bij Rotterdam Airport.

Bekijk onze website voor een volledig overzicht en prijsvergelijking van hotels in de buurt van Rotterdam airport.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Rotterdam Airport en vervolgens gebruik maken van Rotterdam Airport valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Rotterdam Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Rotterdam Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Rotterdam Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.