Hotel bij Schiphol Airport

Hotels bij Schiphol Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Schiphol Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels bij Booking.comBekijk hotels bij Hotelspecial.nl

Goedkope hotels bij Schiphol Airport

Je vakantie of zakenreis kan je net zo goed ook beginnen vanuit de grootste luchthaven van Nederland: Schiphol. Het voordelige is dat je kan kiezen uit een heleboel rechtstreekse vluchten. Nadeel: het kan behoorlijk druk worden! Voor iemand die van een verre plek komt of een vroege vlucht heeft en dus in het donker over de weg moet, kan dit net teveel worden. Een handige oplossing in deze is, dat je van tevoren logeert in een hotel bij Schiphol Airport.

Hotel bij Schiphol Airport

Schiphol Airport is een belangrijke luchthaven voor het vliegverkeer in Nederland en Europa. Met bekende vliegmaatschappijen zoals KLM, American Airlines, Emirates, enz. kom je vanuit Schiphol op elke mogelijke plek in de wereld. Omdat er vaak ook lowcost bedrijven tussen zitten, vind je altijd iets voor je budget. Dit alles brengt elk jaar bijna 60 miljoen mensen naar Schiphol.

Omdat veel bezoekers van Schiphol van heel ver komen, zijn er een aantal faciliteiten voor deze groep om de lange reis wat minder vermoeiend te maken. Een van deze zijn de hotels in de buurt van de airport, die een regeling hebben welke we kennen als Park, Sleep & Fly Schiphol.

Wat er gebeurd is, dat je eerst zoekt naar een geschikt hotel. Meestal staan ze allemaal online en kun je makkelijk reserveren. Een dag voor je vlucht kom je aan in het hotel om te overnachten. De volgende dag brengt een shuttlebus van het hotel je naar de vertrekhal van Schiphol.

Dit duurt hooguit enkele minuten, zodat je niet heel erg vroeg hoeft op te staan en toch op tijd bent. Met de shuttlebus rijd je ook weer terug naar het hotel en dit is gratis. Je auto laat je tijdens je vakantie of zakenreis gewoon achter op het complex van het hotel en dit is meestal ook gratis.

Waar kan je allemaal logeren? Omdat Schiphol zo groot is, zijn er ontelbare hotels in de buurt waar je zo een 1 – daagse stay kan boeken. Enkele plekken zijn Ibis Amsterdam Airport, Holiday Inn Express Airport, Bastion Amsterdam Airport, Steigenberger Airport Hotel, enz. Wil je het nog makkelijker hebben, dan vind je op loopafstand van de luchthaven een aantal hotels, zoals Mercure Hotel, Sheraton Amsterdam Airport Schiphol, enz.

Waarom zou je zo een hotel moeten overwegen? Heel simpel: het voorkomt dat je vermoeid en futloos aankomt op een drukke airport als Schiphol. Zo begint je reis veel leuker, ongeacht of je van ver komt of vroeg vertrekt.

Voordelen overnachten bij Schiphol hotel

De voordelen eindigen niet daar. Omdat je je auto bij het hotel mag laten staan, hoef je niet in de drukte naar een parkeerplek te zoeken en bespaar je op dure parkeertarieven. Bijkomend voordeel van al de hotels in de buurt is, dat je bijna altijd een plekje vind die binnen je budget past, door de grote concurrentie vallen de prijzen nogal mee.

De meeste hotels zorgen ook voor vervoer naar de airport en deze shuttlebussen nemen vaak andere, minder drukke routes naar de airport. Over de file hoef je je dus ook geen zorgen te maken.

Reizen vanuit Schiphol kan ook leuk en stressvrij zijn. Daarvoor kom je gewoon een dagje eerder aan om in een van de vele hotels te overnachten, waarna je de volgende dag tot aan de vertrekhal wordt afgezet.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.