Hotel bij Weeze Airport

Hotels bij Weeze Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Weeze Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal bij Weeze Airport rijden en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Weeze Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Weeze airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Weeze Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkope hotels bij Weeze Airport

Duitsland heeft behoorlijk wat opties te bieden als het aankomt op goedkoop vliegen. Ook vanuit Nederland kan je dit overwegen omdat een aantal van de airports in Duitsland niet al te ver liggen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor Weeze Airport. Om de reis aangenamer te maken zijn er een heleboel hotels bij Weeze Airport in de buurt, die speciaal bestemd zijn voor reizigers. Waarom deze hotels zo voordelig zijn en hoe het precies werkt, vertellen we hier.

Hotel bij Weeze Airport

Weeze airport is een kleine airport in Duitsland die nog niet zo lang geleden is opgericht. Opvallend en voordelig aan deze luchthaven is, dat het niet zo ver van Nederland ligt. Vanuit Nijmegen is Weeze Airport op 33 km ten zuidoosten en vanuit Venlo 26 km naar het noorden. Wat je ook moet weten over deze airport is dat de meeste vluchten gedaan worden door lowcost vliegmaatschappij Ryanair. Daardoor vlieg je nogal goedkoop vanuit Weeze Airport naar verschillende bestemmingen in Europa.

Hoe komt het precies dat je, door te logeren in een hotel bij Weeze airport, veel prettiger reist? Dat heeft eigenlijk te maken met deze regeling, die we allemaal ook kennen als Park, Sleep & Fly.

Hotels in de buurt van Weeze Airport zorgen ervoor dat je voor een nachtje kunt logeren. Daarvoor moet je natuurlijk wel eerst reserveren.

Tijdens je stay mag je bij de meeste hotels gebruik maken van hun voorzieningen. De volgende dag brengt de shuttlebus van het hotel je binnen enkele minuten naar Weeze Airport waar je vlak voor de vertrekhal wordt afgezet. Terug van je vakantie of zakenreis, staat de shuttle je weer op te wachten om je terug te rijden naar het hotel. Daar blijft je auto namelijk geparkeerd staan tot je weer terug bent. Het parkeren en vervoer naar de luchthaven zijn bij de meeste hotels inbegrepen. Waar er bijvoorbeeld geen vervoer naar de airport is, kun je ook goed met een taxi of openbaar vervoer gaan.

In de buurt van Weeze airport vind je een aantal hotels die deze optie hebben voor reizigers. Sommige liggen op minder dan 1 km van de airport, terwijl anderen weer iets verder gelegen zijn. Desondanks is er genoeg keuze uit plekken als Airport Hotel Jagerhof Weeze, Best Deal Airporthotel Weeze, Schloss Wissen, Parkhotel Kevelaer, enz.

Overnachten bij Weeze airport

Met een verblijf in een hotel bij Weeze Airport zorg je in de eerste plaats ervoor, dat je uitgerust aankomt op de luchthaven, je reist dan niet gelijk door maar maakt eerst een tussenstop. Uitgerust ben je toch beter bestand tegen de drukte van een airport. Verder zijn parkeren en transport geen probleem meer, omdat je je auto bij zo een hotel kan achterlaten en het hotel zorgt voor vervoer naar de airport. Bij de meeste hotels zijn deze dingen inbegrepen in je stay. Je auto staat dus veilig en jij bent ruim op tijd bij Weeze airport.

Goedkoop vliegen vanuit Weeze airport, uitgerust aankomen op de luchthaven en een veilige parkeerplek hebben voor je auto: de meest ideale situatie en het kan allemaal als je kiest voor een verblijf in een hotel bij Weeze airport.

Bekijk onze website voor een volledig overzicht en prijsvergelijking van hotels in de buurt van Weeze airport.