Hotel bij Zaventem Airport

Hotels bij Zaventem Airport vergelijken

Vergelijk de verschillende hotels in de buurt van Zaventem Airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Bekijk hotels op Booking.com

Goedkope hotels Brussels Airport

Dat je vanuit Nederland ook via de Belgische Brussels Airport aan een leuke vakantie kan beginnen, weten we allang. Maar wist je dat dit ook net zo makkelijk kan, als vliegen vanaf een Nederlandse airport? Je zorgt er gewoon voor, dat je een dag van tevoren vlakbij de airport bent. We hebben het over een stay in een van de vele hotels bij Brussels Airport in de buurt.

Hotel bij Zaventem Airport

Brussels Nationaal is een airport in België en wordt ook wel Zaventem airport genoemd. Deze luchthaven is met haar 24 miljoen bezoekers per jaar, de grootste airport van België. Het is daarom heel normaal dat een aantal grote vliegmaatschappijen daar opereren. Met bekende namen als Corendon, KLM, British Airways, TUI, Brussels Airlines, enz. vlieg je naar een heleboel plekken in en buiten Europa.

Waar we het over hebben, overnachten in de buurt van Brussels airport voordat je vertrekt, heet eigenlijk Park, Sleep & Fly. Deze regeling is speciaal voor reizigers die bijvoorbeeld een vroege vlucht hebben en niet in het donker willen reizen over de weg of juist van heel ver (Nederland bijvoorbeeld) komen naar Brussels airport. Hoe werkt dat precies?

Eerst ga je opzoek naar een goed hotel in de buurt van Brussels Airport. Vraag alle informatie op en reserveer een kamer. Meestal kan dit online en hebben alle hotels een eigen website.

Een dag voor vertrek naar je vakantiebestemming kom je aan in het hotel, waar je lekker tot rust kan komen. Na een goede nachtrust en eventueel een vroeg ontbijt, stap je op een van de shuttlebussen van het hotel. Deze brengt je heel snel voor de vertrekhal van Brussels Airport. Met dezelfde shuttlebus rijd je ook terug naar het hotel om de auto op te halen. Je auto laat je namelijk gewoon achter bij het hotel en meestal is dit gratis, evenals de shuttlebus.

Of je eerder in een eenvoudige kamer met hoognodige voorzieningen overnacht of in alle stijl, comfort en luxe wilt blijven, de omgeving van Brussels Airport geeft genoeg keuze. Je bent terecht bij hotels als het Van der Valk Hotel Brussels Airport, Sheraton Brussels Airport Hotel, Hotel ibis Brussels Airport, enz.

Het voordelige van deze Park, Sleep & Fly hotels moet inmiddels duidelijk zijn. Doordat je van tevoren al in de buurt van Brussels Airport bent, hoef je je niet meer te haasten om op tijd te zijn. Dit betekent een rustig en prettig begin van je reis.

Ook heb je geen kopzorg meer om je auto op een veilige en betaalbare plek te parkeren, dat doe je gewoon bij het hotel. Met een beetje geluk kan dat zelfs voor 2 weken lang. Alsof dat niet genoeg is, zorgt het hotel in de meeste gevallen ervoor dat je gratis opgehaald en gebracht wordt naar de airport. Mocht dat niet zo zijn, dan zijn er een heleboel andere opties zoals de taxi of openbaar vervoer.

Reserveren, vertrekken, uitrusten en vliegen; dat is waar een rustige vakantie vanaf Brussels airport voor staat, natuurlijk als je gebruik maakt van Park, Sleep & Fly in een van de hotels bij Brussels Airport. Bekijk onze website voor een volledig overzicht en prijsvergelijking van hotels in de buurt van Brussels airport.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Brussels Airport en vervolgens gebruik maken van Brussels Airport valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Brussels Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Brussels Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.