Little Grand

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Little Grand

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Een zo een locatie is het Little Grand hotel.

Over het Little Grand 

Het Little Grand is een luxueus hotel, gelegen aan de Vestdijk, in het centrum van Eindhoven. Het hotel is vanwege haar ligging ten opzichte van Eindhoven Airport (op ongeveer 5 km afstand) geschikt voor zowel lang als kortverblijf. Ook zakelijke reizigers komen er aan hun trekken.

Wat heeft dit luxueus hotel te bieden? Het Little Grand beschikt over suites en een penthouse, die allemaal zeer modern en ruim zijn ingericht. De suites beschikken over een slaapkamer met comfortabele bedden, een zit – en eethoek, een keuken, bad – en toiletvoorzieningen, een flatscreen TV en een kluisje. Verder is er in de gehele accomodatie gratis WiFi en kun je op aanvraag, room – service krijgen. Er is verder parkeergelegenheid en een luchthavenshuttle, beiden tegen betaling. Ook heeft het hotel een eigen restaurant, waar je terecht bent voor de lunch of diner.

Om het verblijf voor haar gasten nog aangenamer te maken verleent het hotel een aantal, aanvullende diensten. Zo is er een fitnessruimte aanwezig en worden er heel wat beauty behandelingen gegeven. Voorts kun je heel gemakkelijk op de wandel gaan, aangezien het hotel in hartje stad ligt.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Een stay in een van de suites van het Little Grand vereist een reservering vooraf. Dit geschiedt online en begint met een beschikbaarheidscheck; men gaat na of er in de door jouw opgegeven periode een suite beschikbaar is. Indien dat zo is, krijg je de mogelijkheid om uit een van de beschikbare suites te kiezen, alsook aanvragen van extra voorzieningen/faciliteiten. Nadat het kostenplaatje compleet is, krijg je deze gepresenteerd en vraagt men, enkele persoonsgegevens beschikbaar te stellen. Afhankelijk van de reservering kan eveneens gevraagd worden, een deel van het bedrag vooraf, online te betalen. De reservering wordt vervolgens verwerkt, waarna je een bevestigingsmail ontvangt. Hier staan alle gegevens nogeens vermeld en krijg je eventueel een routebeschrijving naar het hotel mee.

Inchecken kan bij aankomst vanaf 15.00 uur en het uitchecken de volgende dag tot 11.30 uur. Daarna vertrek op eigen vervoer of met de luchthavenshuttle naar Eindhoven Airport, een reis van 15 – 20 minuten.

Tot slot

Ver van huis zijn maar toch dezelfde luxe en gemak ervaren en dat, terwijl je op reis gaat? Ja, dat is echt mogelijk. Het Little Grand hotel te Eindhoven biedt alle voorzieningen die nodig zijn voor dat thuisgevoel en daar kunnen ook de kortverblijvers (reizigers) van genieten. Daarmee is Het Little Grand daardwerkelijk “a home away from home”.

Rate this post