Maison Saint Tropez Meerhoven

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Maison Saint Tropez Meerhoven

De ervaring leert ons dat een kleinere luchthaven niet perse hoeft te betekenen dat je minder vermoeid aan je reis begint. Een Park, Sleep & Fly accomodatie opzoeken is daarom geen luxe, maar eerder een noodzaak. Een zo een accomodatie, vooral bedoeld voor reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken, is Maison Saint Tropez Meerhoven.

Over Maison Saint Tropez Meerhoven

Maison Saint Tropez Meerhoven is een Bed & Breakfast, gevestigd te Eindhoven en op een afstand van 2 kilometers van Eindhoven Airport. Het beschikt over ruime kamers (op basis van 2 volwassenen) die allemaal voorzien zijn van comfortabele bedden, een eigen bad & toiletruimte, zitruimte met TV en een terras. Het voordelige aan het Maison Saint Tropez is, dat er een luchthavenshuttle beschikbaar is naar Eindhoven Airport toe. Verder kun je als reiziger tegen betaling, prive parkeren op locatie. Andere voorzieningen waar je op kunt rekenen, zijn gratis WiFi, airconditioning en koffie – en theevoorzieningen.

Daarnaast zijn er heel wat leuke bezienswaardigheden in de beurt (Tongelreep National Swimming Centre, Indoor Sportcentrum Eindhoven, Eindhoven Evoluon Conference Centre, enz) zodat je je daags voor de vlucht, nog altijd kunt vermaken.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Om in het Maison Saint Tropez te kunnen verblijven, zul je een reservering moeten plaatsen via de website van het bedrijf. Door je aankomst – en vertrekdatum door te geven, wordt eerst nagegaan of er in die periode een kamer beschikbaar is. Indien dat zo is, krijg je de mogelijkheid om je kamer en bijbehorende voorzieningen uit te kiezen. Aan de hand hiervan wordt er een kostenplaatje samengesteld. Als je hier akkoord mee gaat, vraagt men naar enkele persoonsgegevens en kun je de kamer boeken. Bevestiging hiervan ontvang je via mail. Betalen kan, afhankelijk van de reservering, vooraf of bij aankomst.

Daags voor je vlucht, kun je vanaf 14.00 – 16.00 uur inchecken & betalen, uitrusten en eventueel de omgeving verkennen. Op de dag van vertrek, geschiedt de uitcheck tussen 11.00 en 13.00 u. Hierna kun je, afhankelijk van je reisschema, met de shuttle naar Eindhoven Airport.

Tot slot

Reizen is vermoeiend, ook wanneer je vanuit de iets kleinere, regionale Eindhoven Airport vertrekt. Park, Sleep & Fly arrangementen zoals van het Maison Saint Tropez Meerhoven komen daarom als geroepen; tegen een betaalbare prijs, ben je daags voor vertrek al in de buurt van de luchthaven en kun je, na een goede nachtrust, ontspannen en optijd, je reis vervolgen.

Rate this post