Eind 2020 wil je graag op vakantie gaan want dat geeft je tijd om nog wat geld bij elkaar te sparen. Verder ben je bezig met het treffen van de overige voorbereidingen. Ga je zelf rijden naar de luchthaven? Heb je dan gedacht aan een parkeerplaats voor je geliefd autootje terwijl je op vakantie bent? Nee, dan kun je op basis van de volgende tips parkeerplaatsen vergelijken.

De geschikte parkeeroptie

Kies eerst een parkeeroptie die past bij jouw wensen. De verschillende luchthavens hebben verschillende diensten hiervoor uitgewerkt. Diensten zoals valet parking, shuttle parking en park, sleep & fly. Jouw keuze heeft te maken met het gemak en het tijdstip van je vlucht. En dan kun je vergelijken welke parkeergarage de beste optie heeft.

De tarieven

Heb je al een keuze gemaakt voor een parkeeroptie, dan kun je de prijzen vergelijken van de verschillende parkeergarages en hotels. De prijs hangt af van welke parkeer dienstverlening je nodig hebt. Zo zal shuttle parking minder kosten dan valet parking en park, sleep & fly bijvoorbeeld.

De prijzen zijn tevens afhankelijk van de afstand van de parkeergarage tot de luchthaven. Zo kun je vergelijken welke aanbieder het dichtstbij de luchthaven licht en dan een keus maken.

Aanvullende service

Jouw keuze voor een parkeergarage zal wellicht niet alleen afhangen van het tarief. Maar ook van andere extra diensten welke zij bieden. Service zoals jouw autosleutels inleveren, ervoor zorgen dat de auto schoon is wanneer je terug bent of nodige kleine reparaties doen. Deze aanvullende diensten zijn trouwens vrijblijvend echter verschilt de extra service per aanbieder. Vergelijk de aanbieders en kies voor de beste aanvullende service.

Het is comfortabeler rijden in jouw eigen auto naar de luchthaven. En ook al ben je moe, is het toch ook comfortabeler terug naar huis rijden in jouw eigen auto. Terwijl je op vakanties bent, moet je de auto veilig kunnen parkeren. De parkeeraanbieders kun je vergelijken op hun tarieven en de parkeer diensten welke zij bieden. De meeste bieden ook vrijblijvende additionele diensten aan. Vergelijk ook de 10 beste parkeeraanbieders geselecteerd hiervoor.

Bron: www.10beste.com