Panne onderweg is nu wel het laatste wat je mee wilt maken op jouw vakantie, maar is het helaas wel iets dat zich voor kan doen ondanks een gedegen voorbereiding.  Zo kan er altijd wel een v-riem stukgaan of een lampje dat doorbrandt. Ver weg van huis in een vreemd land, is het zoeken naar hulp niet altijd eenvoudig en komt op zulke momenten zo een pakketje bestaande uit reserve onderdelen dan wel goed van te pas.  Denk daarbij niet aan een complete kit die haast alle beschikbare ruimte in de kofferbak zal innemen. Het gaat om onderdelen waar je moeilijk in kunt schatten wanneer die stuk zullen gaan, geen speciaal gereedschap vereisen en ook nog zelf te verwisselen zijn. het is namelijk wel de bedoeling dat voorafgaand aan de vakantie er een complete controle van de auto uitgevoerd zal zijn en er geen sprake mag zijn van grote defecten.

Bestellen kan tot op het laatste moment

Wie door de hele drukte van de vakantieplanning vergeten was de onderdelen te bestellen, kan dat snel doen op www.Auto-onderdelen24.nl

Voorafgaand aan het bestellen stel je een lijst van alle benodigde onderdelen samen. Ga de auto even zelf langs of vraag voor het nodig advies op bij de garage. Daar kunnen ze ook gelijk aangeven hoe zo een onderdeel vervangen dient te worden en welk gereedschap daarvoor gebruikt moet worden. Met de juiste voorbereiding kan de vakantie dus niet stuk, ook niet wanneer je onderweg snel een onderdeel moet verwisselen.