Park & Fly

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Park & Fly Eindhoven Airport.

Park & Fly ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Eindhoven Airport? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Park & Fly

De vraag die de meeste mensen al eerst stellen bij Park & Fly is een logische: wat is Park & Fly voor parkeeraanbieder? Bij Park & Fly kun je online parkeerplaatsen reserveren in de buurt van luchthaven. Park & Fly heeft zijn eigen parkeergelegenheden op het vliegveld van Eindhoven.

In feite is parkeren altijd mogelijk bij Park & Fly. Parkeren is namelijk 24 uur 7 dagen per week mogelijk. De openingstijden van het kantoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 17:00 uur. Het reserveren van een parkeerplaats is alleen mogelijk via de website. Zodra je betaalt hebt krijg je een bevestiging in je mailbox.

Betalen is mogelijk via een systeem online. Je kunt kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden, betalen vanuit Duitsland en België is ook mogelijk. Betalen is in ieder geval ook betrouwbaar. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je geld kwijtraakt op welke manier dan ook.

Kan ik mijn parkeerplaats annuleren ?

Annuleren is mogelijk. Dit is mogelijk van een parkeerplaats is tot 1 uur voor de aankomst op locatie. Je kan de reservering per email annuleren. Dus stel je krijgt onderweg nog pech, dan kun je het annuleren. Je krijgt het reservering geld dan altijd teruggestort, behalve de administratie kosten. Als je later komt dan de gereserveerde tijd of u komt helemaal niet opdagen door wat voor reden dan ook, dan krijg je je geen geld terug. Het is dan ook wel handig om een kopie van een bewijs van afmelding te maken, zodat je in ieder geval zeker bent dat je je geld terugkrijgt.

Zijn er bagagewagens aanwezig voor de bagage?

Het vliegveld van Eindhoven beschikt niet over bagagewagens. In Weeze hebben ze deze wel. Hier kun je dan ook maar het best rekening mee houden.

Is er bewaking op de parkeerterreinen?

De parkeerplaatsen worden niet bewaakt. Mogelijk dat dit door omstandigheden wel eens kan voorkomen, maar doorgaans worden ze niet bewaakt. Het enige wat de parkeerplaatsen hebben zijn slagbomen. Dit kan wel een nadeel zijn als je graag wilt dat jouw auto wel wordt bewaakt.

Park & Fly Eindhoven Airport
5 (100%) 9 votes