Park Sleep & Fly Brussels Charleroi

Park Sleep & Fly bij Charleroi Airport vergelijken

Vergelijk de beste Park, Sleep & Fly opties bij Brussel Charleroi airport.

Goedkoop parkeren, slapen & vliegen Brussels Charleroi

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn sinds enkele jaren bekend en zeer gewild bij reizigers en dan met name bij degenen die op grote afstand van de airport verblijven of een vroege vlucht hebben. Deze accomodaties die je ook in de buurt van het Brussels Charleroi airport vind, zorgen er namelijk voor dat je daags voor je vlucht op een comfortabele plek, vlakbij de airport overnacht, zodat je de volgende dag fris, tijdig en toch op je gemak aan de reis begint.

Park, Sleep & Fly Brussels Charleroi: hoe werkt dat?

Park, sleep & fly betekent vrij vertaald parkeren bij Brussel Charleroi airport, slapen en vliegen. Hiermee is dit reisconcept precies goed beschreven. Als een van de grootste aanbieders van low – budget vluchten is het Brussels Charleroi vaak drukbezocht, waardoor er in de directe omgeving van deze airport een aantal hotels te vinden zijn die Park, Sleep & Fly arrangementen aanbieden. Wil je gebruik maken van deze service, dan ga je ten eerste opzoek naar een geschikt hotel. Om over een kamer of suite te beschikken, zul je moeten reserveren. Bij de meeste aanbieders kan dit online. Je ontvangt vervolgens een boekingsbevestiging (via mail) met eventuele extra aanwijzingen. Bij aankomst in het Brussel Charleroi airport hotel, volgt het parkeren van je auto, inchecken en overnachten. De volgende dag brengt de taxi of (gratis) shuttlebus je binnen 5 – 15 minuten naar het Brussels Charleroi. Je auto blijft in de meeste gevallen geparkeerd op de locatie van het hotel, tot je weer terug bent van je reis.

Verschillende aanbieders 

Als het aankomt op aanbieders van de Park, Sleep & Fly service in de buurt van het Brussels Charleroi, dan zijn er verschillende accomodaties te vinden, van een eenvoudige Bed & Breakfast tot een luxe 4 – sterren hotel met alle mogelijke voorzieningen.

Een ieder komt er dus aan zijn trekken. Enkele bekende namen zijn onder andere het van der Valk hotel, Ibis Budget Charleroi, Best Western Charleroi, enz. Om te kunnen beslissen welke plek het best geschikt is, ga je voor jezelf eerst na wat je van zo een locatie verwacht: de afstand tot de airport, WiFi – en TV voorzieningen, mogelijkheid om te ontbijten of dineren, aanwezigheid van andere faciliteiten (wellness, sport, ontspanning), enz. Gebruik hiervoor onze vergelijkingstool op Airportparkerenvergelijken, die het allemaal voor je op een rijtje zet.

Reserveren van een Park & Fly plek in Charleroi

Voor je besluit een kamer te boeken in een van de accomodaties in de buurt van het Brussels Charleroi, is het aangeraden om alle regels en voorwaarden goed door te nemen. Ga bijvoorbeeld na of er vervoer naar de airport aanwezig is, op welke tijdstippen dit beschikbaar is en wie daarvoor betaalt. Informeer ook of je je auto op locatie mag parkeren, voor hoelang dat kan en wat dit je gaat kosten; bij bepaalde accomodaties is parkeren voor een bepaald aantal dagen inbegrepen, terwijl andere hotels daar extra kosten voor in rekening brengen. Hou ook rekening met de incheck – en uitchecktijden. Neem ook de klantenreviews door om te zien hoe anderen hun verblijf over het algemeen hebben ervaren. Is iets je onduidelijk, maak dan contact met het hotel.

Voordelen van het concept

Het grootste voordeel aan dit reisconcept is, dat je niet langer vermoeid op de airport aankomt. Dit is vooral het geval wanneer je een vroege vlucht hebt of een grote afstand aflegt om op het Brussels Charleroi te zijn. Een ander belangrijk voordeel aan park, sleep & fly is, dat je je niet langer druk hoeft te maken over het vinden van een geschikte parkeerplek. Doordat de meeste accomodaties parkeergelegenheid aanbieden, kun je de auto daar achterlaten en reis je met de (gratis) shuttle of taxi naar het Brussels Charleroi. Bij aankomst terug brengt deze je ook weer naar het hotel, zodat je snel huiswaarts kunt keren. Dit bespaart de toch al vermoeide reiziger, te zoeken naar een parkeerplek in de drukte van de airport.

Low budget vliegen maar toch helemaal uitgerust beginnen aan je vroege vlucht vanuit Brussels Charleroi airport, waarbij je je auto uit de drukte parkeert? Dat kan allemaal door gebruik te maken van een van de vele park, sleep & fly accomodaties in de buurt van het Brussels Charleroi.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Brussels Charleroi airport en vervolgens gebruik maken van Brussels Charleroi valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Brussels Charleroi airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Brussels Charleroi Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.