Park, Sleep & Fly Frankfurt – Hahn airport

Park, Sleep & Fly vergelijken

Vergelijk de beste Park, Sleep & Fly opties voor Frankfurt Hahn airport. 

Park, Sleep & Fly Frankfurt – Hahn airport

Frankfurt – Hahn is een internationale, Duitse luchthaven die in de deelstaat Rijnland-Palts ligt. In tegenstelling tot de naam, bevindt deze airport zich niet in Frankfurt maar is het op minstens 125 km van deze plaats gevestigd. In vergelijking met andere Duitste luchthavens, is de Frankfurt – Hahn airport relatief kleiner. Zo zijn er jaarlijks net 2 miljoen bezoekers en verzorgen Ryanair en Wizzair als enige vliegmaatschappijen, commerciële vluchten vanuit deze airport. Het voordelige hieraan is, dat je heel vaak low – cost kunt vliegen vanuit Frankfurt – Hahn. Dit maakt dat reizigers vaak van heel ver komen om vanuit Frankfurt – Hahn airport te vliegen. Speciaal voor hen, maar ook voor degenen met een vroege vlucht, vind je het welbekende park, sleep & fly arrangement in de omgeving van deze airport.

Hoe werkt Park, Sleep & Fly Frankfurt – Hahn Airport?

Het park, sleep & fly concept is sinds enkele jaren erg populair en is waarschijnlijk overgewaaid vanuit het westen. Als gebruiker van deze parkeerdienst kom je een dag voor je vlucht ontspannen aan in een hotel die zich in de buurt van Frankfurt – Hahn airport bevindt. Hier slaap je een nachtje heerlijk uit, heb je de volgende ochtend eventueel de mogelijkheid om te ontbijten, waarna de gratis shuttle bus je tot naar de airport brengt. Je auto blijft gedurende je reis veilig geparkeerd op locatie van het hotel. Bij aankomst terug brengt de shuttle bus je weer naar het hotel, vanwaar je met je auto huiswaarts kunt keren. Erg simpel, maar zeer effectief! Op deze manier vertrek je niet al te vroeg, kom je tijdig en uitgerust aan op Frankfurt – Hahn en hoef je je over parkeerplek voor de auto geen zorgen te maken.

Verschillende aanbieders

Om er zoveel mogelijk voordeel uit te halen, zijn er ook in de buurt van Frankfurt – Hahn airport, een aantal aanbieders te vinden, die park, sleep & fly hotels hebben opgezet. Dit zijn zowel de eenvoudige bed & breakfasts als de wat luxere 4 – sterren hotels. De meeste van deze accomodaties zijn vaak op een rij gezet, zodat je er een beter overzicht van hebt. Een kamer reserveren kan in de meeste gevallen online. Zodoende is ook heel wat informatie over zo een hotel online te vinden en kun je eigenlijk vanuit elke mogelijke plek op de wereld, gegevens verzamelen.

Dit onderdeel is erg belangrijk, aangezien het bepalend is voor hetgeen je zult ervaren tijdens je verblijf in het hotel. Ga daarom eerst goed na hoever het hotel van de airport ligt, hoe snel de shuttle je ernaar toe kan brengen, of er wel shuttle service beschikbaar is en of deze inbegrepen is in het arrangement, aanwezigheid van WiFi en ontbijtvoorzieningen, in – en uitchecktijden van het hotel, enz.

Voordelen van Park and Fly vanaf Frankfurt Hahn airport

Park, sleep & fly accomodaties zijn vooral populair vanwege de vele voordelen die ze opleveren. Je hoeft in de eerste plaats geen vermoeiende reis te plannen die gelijk naar de airport gaat; park, sleep & fly maakt dat je eerst tot rust komt, voor je aan een even vermoeiende vlucht vanaf Frankfurt – Hahn begint. Deze regeling maakt het ook mogelijk dat je niet opzoek hoeft te gaan naar een geschikte parkeerplek in de drukte van de airport, je auto laat je gerust voor een aantal dagen achter bij het hotel. Dit is in de meeste gevallen inbegrepen, evenals transport van en naar de airport.

Low budget vliegen maar toch helemaal uitgerust beginnen aan je vroege vlucht vanuit Frankfurt – Hahn airport, waarbij je je auto uit de drukte parkeert? Dat kan allemaal door gebruik te maken van een van de vele park, sleep & fly accomodaties in de buurt van Frankfurt – Hahn.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Frankfurt – Hahn Airport en vervolgens gebruik maken van Frankfurt – Hahn valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Frankfurt – Hahn Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Frankfurt – Hahn Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Frankfurt – Hahn Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.