Park Sleep & Fly Frankfurt Airport

Park Sleep & Fly vergelijken

Vergelijk de beste opties voor Park, sleep & fly bij Frankfurt airport.

Booking.com

Goedkoop parkeren, slapen & vliegen Frankfurt Airport

Frankfurt airport staat bekend als drukste in Duitsland en de vierde drukste van geheel Europa. Deze luchthaven bestaat inmiddels al 80 jaren en krijgt elk jaar ongeveer 60 miljoen bezoekers over de vloer. Bekende vliegmaatschappijen die er hun diensten verlenen zijn onder andere de Lufthansa, Ryanair, TUI, enz. Het bijzondere aan Frankfurt airport is, dat het als een van de weinigen, de meeste directe verbindingen heeft met ruim 300 verschillende bestemmingen in de wereld. Om het groot aantal bezoekers op te vangen, is het parkeren op luchthaven zelf, goed geregeld. Een van deze parkeerdiensten is de welbekende park, sleep & fly. Het komt weleens voor dat je een heel vroege vlucht hebt of besluit om vanuit Nederland naar Duitsland te komen, zodat je via deze airport kan reizen. Om een vermoeiende start van zo een reis te voorkomen, maakt men in deze gevallen gebruik van park, sleep & fly voorzieningen. Frankfurt Airport heeft haar eigen park, sleep & fly arrangementen en daar vertellen we wat meer over.

Hoe werkt Park, Sleep & Fly Frankfurt Airport?

Het concept van park, sleep & fly is nogal simpel en gaat als volgt: je gaat ten eerste opzoek naar een hotel of andere logeerplek die deze voorziening aanbiedt en op korte afstand van de airport ligt. Daags voor je vlucht arriveer je in dit hotel, waar je overnacht, de volgende dag eventueel ontbijt en met de shuttle naar de airport wordt gebracht. In de meeste gevallen is het mogelijk je auto (betaald of gratis) bij het hotel achter te laten. De shuttle brengt je ook weer terug naar het Frankfurt airport hotel. De bedoeling hiervan is, dat je niet direct en gehaast naar de airport hoeft; na een nacht slapen ben je de volgende dag op tijd en uitgerust op de airport.

Park, sleep & fly accomodaties vind je in de buurt van de meeste airports, waar ze worden aangeboden door particulieren. Zo ook bij Frankfurt Airport. Echter heeft de airport zelf, haar eigen park, sleep & fly accomodaties beschikbaar. Daarbij kun je kiezen voor een verblijf in het 4 – sterren InterCity Hotel of de first class business Sheraton Hotel.

Het InterCity Hotel vind je op korte afstand, op een locatie van de luchthaven en het Sheraton is vlakbij Terminal 1, op 5 minuten loopafstand van de incheck balies.

Hoe ga je precies te werk?

Om over een kamer te beschikken in een van de hotels, reserveer je eerst online via de website van Frankfurt Airport. Daar geef je aan in welk hotel je wilt verblijven, wanneer en om hoe laat je denkt te arriveren, hoelang je blijft en of je extra voorzieningen wenst. Als alles goed gaat, betaal je op het laatst online en krijg je via mail bevestiging van je boeking. Om bij het hotel te komen volg je de aanwijzingen langs de weg: voor het InterCity is dat via de A5 en voor het Sheraton via de A3 of A5. Daar aangekomen kun je parkeren en inchecken in het hotel. Is het tijd om naar de airport te gaan, dan kan dit vanuit het InterCity met behulp van de gratis shuttleservice. Het Sheraton is op loopafstand van de incheck bij de terminal; een korte wandeling is al voldoende.

Gedurende de periode dat je op reis bent, blijft je auto tot 15 dagen gratis geparkeerd bij het hotel. Bij terugkomst staat de shuttle weer gereed of loop je naar het Sheraton om je auto op te halen, zodat je snel huiswaarts kunt keren.

Voordelen

Het voordelige aan dit park, sleep & fly arrangement is in de eerste plaats, dat de accommodatie van de airport zelf is. Wensen en behoeften kunnen daardoor beter afgestemd worden op je vlucht, aangezien de airport daar ook voor verantwoordelijk is. Verder ben je op korte afstand van de airport, waardoor je goed kunt uitrusten en toch op tijd bent voor je vlucht. Een ander pluspunt is dat het parkeren van je auto inbegrepen is: tot 15 dagen kan de auto gratis op locatie van het hotel geparkeerd worden. Behoefte aan een goede nachtrust vlak voor je vlucht waarbij je toch tijdig aankomt op de luchthaven? Maak dan zeker gebruik van de park, sleep & fly arrangementen van Frankfurt Airport. Een andere optie is om te kiezen voor valet parking Frankfurt airport, op deze manier kan je direct door naar de airport rijden waarna iemand de auto voor jou parkeert. Zo bespaar je veel gedoe.

Valet parking

Zelf  naar de juiste vertrekhal rijden bij Frankfurt Airport en vervolgens gebruik maken van Frankfurt valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Frankfurt Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Frankfurt Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.