Park Sleep & Fly Hamburg Airport

Park Sleep & Fly vergelijken

Vergelijk de beste Park, sleep & fly opties voor Hamburg airport.

Park Sleep & Fly Hamburg Airport

De tweede grootste stad van Duitsland heeft net als andere, grote steden, een eigen internationale luchthaven: Hamburg Airport. Hamburg airport werd in het jaar 1911 opgericht en is daarmee de oudste, nog in gebruik zijnde luchthaven ter wereld. Deze luchthaven is verder de vliegbasis voor vliegmaatschappijen Eurowings, Condor en EasyJet. Al met al worden er jaarlijks ruim 17 miljoen bezoekers verwerkt, waarmee Hamburg airport de vijfde drukste van Duitsland is. Om al deze bezoekers op te vangen zijn er verschillende parkeerdiensten beschikbaar. Een veelgevraagd product, vooral onder reizigers met een vroege vlucht of zij die van heel ver naar de airport komen, is het park, sleep & fly arrangement.

Hoe werkt Park, Sleep & Fly Hamburg Airport?

Park, sleep & fly is een vanuit het westen overgewaaid concept, die nu ook in Europa erg populair is. Vertaal je het letterlijk, dan staat park, sleep & fly voor parkeren, slapen & vliegen. Dit blijkt een uitstekende oplossing te zijn voor alle reis – vertrekstress, vooral wanneer je vlucht in de vroege ochtenduren vertrekt of wanneer je op grote afstand van de airport blijft. Kom je bijvoorbeeld vanuit Nederland om een vlucht te pakken op Hamburg Airport, dan maak je het best gebruik van een van de park, sleep & fly accomodaties in de buurt van deze luchthaven.

Waarom eigenlijk? Boek je een kamer bij een van deze accomodaties, dan kom je 1 – 2 dagen voor je vlucht aan in het hotel. Je kunt er goed uitrusten, heerlijk slapen en in de meeste gevallen gebruik maken van de verschillende faciliteiten van het hotel. Op de dag van vertrek, rijd een shuttlebus je, afhankelijk van de afstand, binnen enkele minuten naar de airport. Deze shuttle brengt je ook weer naar het hotel, wanneer je terug bent van je reis. In de tussentijd blijft je auto netjes en veilig geparkeerd staan op locatie van het hotel.

Beide voorzieningen (shuttle en parkeer) zijn bijna altijd gratis. Reis – en vertrekstress komen hiermee helemaal weg te vallen, omdat je in de eerste plaats niet extreem vroeg hoeft te vertrekken van huis. In het hotel kan je nog even uitrusten en redelijk vroeg opstaan, omdat je dan niet ver van de airport bent, het word dus een korte rit ernaartoe. Ook hoef je niet te gaan zoeken naar een geschikte parkeerplek. Simpel maar zeer effectief!

Verschillende aanbieders

In de buurt van Hamburg Airport vind je vele accomodaties waar je een park, sleep & fly pakket kunt boeken. Je vind er zowel luxe, 4 – sterren suites als eenvoudige Bed & Breakfast plekjes. Bekende namen zijn onder andere het Leonardo Hotel, Radisson Blu Hotel, Hotel Alsterkrug, enz. Voor je echter gebruik denkt te gaan maken van een van deze hotels, is het aangeraden eerst goed te informeren naar alle voorzieningen en voorwaarden. Ga onder andere na hoever het hotel van Hamburg airport ligt, of er vaste tijden zijn waarop de shuttlebussen rijden, wat een overnachting je zal kosten, welke voorzieningen daarin inbegrepen, voor hoelang je je auto mag parkeren op locatie van het hotel, enz. Vergelijk je vertrektijden ook aan de incheck – en uitchecktijden, zodat je bij een verschil tijdig kan doorgeven aan het hotel.

Lees bijvoorbeeld ook klantenreviews en vergelijk de verschillende plaatsen onderling met elkaar op zaken als prijs, afstand, enz. om er een geschikte te kiezen.

De voordelen van park, sleep & fly Hamburg airport

Gebruik maken van park, sleep & fly in de buurt van Hamburg Airport is om een aantal redenen erg voordelig. Slaap opofferen omdat je heel vroeg op de airport moet zijn, hoeft bijvoorbeeld niet meer. Je slaapt gewoon goed in het hotel en word op tijd afgezet bij de airport. Ben je bang dat je je verslaapt, dan kun je bij de meeste hotels vragen om tijdig gewekt te worden door het personeel. Heel vaak hebben deze plekken speciaal voor hen, die erg vroeg vertrekken, ontbijt pakketten gereed, die je eventueel kan meenemen voor onderweg. Heel belangrijk is, dat deze service maakt, dat je niet opzoek hoeft te gaan naar parkeerplek voor je auto, deze blijft veilig op locatie van het hotel.

Vlieg je dus vanuit een drukke Hamburg Airport, maar wil je toch uitgerust aan je reis beginnen EN je auto op een veilige plek achterlaten, zonder daar al teveel moeite voor te doen? Het kan allemaal als je gebruik maakt van een van de vele park, sleep & fly accomodaties in de buurt van Hamburg Airport.

Valet parking

Zelf naar  de juiste vertrekhal rijden bij Hamburg Airport en vervolgens gebruik maken van Hamburg Airport valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Hamburg Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Hamburg Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.