Park Sleep & Fly Keulen Bonn Airport

Park Sleep & Fly vergelijken

Vergelijk de beste opties voor Park, sleep & fly bij Keulen (Bonn) airport.

Booking.com

Goedkoop parkeren, slapen & vliegen Keulen - Bonn Airport

De Duitste Keulen – Bonn airport behoort tot een van de drukste in het land. Dit ligt vooral aan de vele budget reizen die verzorgd worden door low – cost airlines als Condor, Ryanair, TUI en Eurowings. Behalve de plaatselijke bevolking, komen er daarom ook een heleboel buitenlanders naar de airport om bijvoorbeeld op een goedkope vakantiereis te gaan. Speciaal voor zij die van ver komen of gewoon vroeg moeten aanmelden, zijn er park, sleep & fly arrangementen beschikbaar. Wat dit precies inhoudt en hoe Keulen – Bonn Airport ervoor staat, vertellen we hier.

Park, Sleep & Fly Keulen – Bonn Airport

Ook in de omgeving van Keulen – Bonn airport zijn er een heleboel park, sleep & fly arrangementen te vinden. Deze accomodaties liggen op verschillende afstanden van de airport, met de dichtsbijzijnde op slechts 5 minuten rijafstand.

Bekend hotels waar je eventueel naartoe kan zijn het Leonardo Hotel Köln Bonn Airport, Airport Hotel Dürscheidt, ibis Hotel Köln Airport, enz.

Voordat je een van deze Keulen airport hotels uitkiest voor je volgende verblijf, is het goed om eerst een aantal zaken na te gaan. Kijk bijvoorbeeld naar de afstand van het hotel tot de airport, aanwezigheid van shuttle of taxivervoer, hoelaat je kan in – en uitchecken (en of dat in je reisschema past), voorzieningen in de kamer en natuurlijk de prijs voor een overnachting.

Wat is Park, Sleep & Fly?

Deze parkeer/reisregeling is bij de meeste airports in de buurt te vinden. Het zijn vooral hotels, appartementen en B&B’s die deze arrangementen aanbieden en daar profiteren ze nogal van! Park, sleep & fly arrangementen zijn namelijk DE oplossing voor wanneer je bijvoorbeeld helemaal uit Nederland komt of een vroege vlucht hebt en toch uitgerust wilt aankomen op de airport. Wat houdt het precies in?

Daags voor je vlucht arriveer je bij een van deze hotels (waar je natuurlijk vooraf reserveert) en parkeer je je auto op de parking van het hotel (Park). Na het inchecken kun je gaan uitrusten, de bedoeling is dat je daar een goede nachtrust hebt (Sleep). Voor het geval je je verveelt, zijn er bij de meeste accomodaties een aantal faciliteiten die ook door kortverblijvers gebruikt mogen worden.

Anders kun je nog altijd de omgeving gaan verkennen. De volgende dag brengt een luchthavenshuttle je naar de airport (Fly). Dit vervoer en het parkeren van je auto (voor een aantal dagen) is gratis. Met dezelfde shuttle kom je ook weer terug naar het hotel om je auto op te halen.

Op deze manier arriveer je op tijd en uitgerust op de airport en blijft je auto, veilig & gratis geparkeerd bij het hotel. Allemaal voordelen die je niet kan missen. Het lijkt op de standaard shuttle parking, maar dat is het niet. Je overnacht nu een dag van te voren in een hotel, dit is anders dan als je gewoon zou parkeren Frankfurt airport.

Vlieg je dus vanuit Keulen – Bonn airport, kom je vanuit Nederland maar wil je toch uitgerust aan je reis beginnen EN je auto op een veilige plek achterlaten, zonder daar al teveel moeite voor te doen? Maak dan gebruik van een park, sleep & fly accommodatie in de buurt van de airport.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Keulen – Bonn Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Keulen – Bonn Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Keulen – Bonn Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Keulen – Bonn Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.