Park Sleep & Fly Lelystad Airport

Park Sleep & Fly vergelijken

Vergelijk voor Valet parking, shuttle parking & Park, sleep & Fly. Sorteer op prijs of op afstand!

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Lelystad Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Lelystad Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Lelystad Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Lelystad Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkoop parkeren, slapen & vliegen Lelystad Airport

Lelystad Airport, ook wel Luchthaven Lelystad genoemd, is een van de kleine, regionale airports van Nederland, in de buurt van Lelystad en op 40 minuten rijafstand van Amsterdam. Het is eigendom van de Schiphol Group. Het eerste dat we over Lelystad Airport moeten vertellen, is dat het vanuit deze luchthaven nog niet mogelijk is om een vakantiereis of andere lijnvlucht te boeken. Wel is het mogelijk om zakenvluchten te boeken, waarbij je met een rechtstreekse chartervliegtuig naar je bestemming binnen Europa wordt gebracht. Ook wordt de airport gebruikt voor rondvluchten, lesvluchten, vliegtuighuur – en vliegtuigonderhoud. Voor deze bezoekers is het al mogelijk om op de airport zelf te parkeren. Maar hoe zit het met de bekende park, sleep & fly accomodaties, die in de buurt van de meeste airports worden gevonden?

Wat is park, sleep & fly?

Dit reisconcept vind je tegenwoordig in de buurt van de meeste airports over de hele wereld. Park, sleep & fly staat letterlijk voor parkeren, slapen en vliegen. De bedoeling is dat je een hotel of Bed & Breakfast in de buurt van de airport opzoekt en daar een kamer reserveert. Afhankelijk van je planning kom je een dag voor vertrek aan in het hotel. Daar breng je de nacht door. De volgende dag sta je uitgerust en optijd op, om vervolgens naar de airport gebracht te worden. De meeste hotels zetten daarvoor een gratis luchthavenshuttle in, waardoor je binnen enkele minuten in de vertrekhal staat. Je auto blijft voor een beperkt aantal dagen, gratis geparkeerd op locatie van het hotel. Dit arrangement moet uiteindelijk ervoor zorgen dat je fris en volledig uitgerust aan je reis begint; geen zorgen over te laat aankomen of het zoeken naar een parkeerplek.

Park, Sleep & Fly Lelystad Airport

Omdat Lelystad Airport nog geen commerciële lijnvluchten uitvoert, zijn er ook geen park, sleep & fly accomodaties te vinden in de buurt. Met de uitbreiding van de luchthaven zal dit waarschijnlijk veranderen en hebben we binnenkort een aantal van deze accomodaties erbij. Zakenreizigers die Lelystad Airport momenteel aandoen en behoefte hebben aan een soortgelijk concept, kunnen dit vinden in het Lelystad Airport Hotel.

Lelystad Airport Hotel ligt naast de ingang van Lelystad Airport en is daarmee een ideale plek voor park, sleep & fly. Het hotel werd opgericht in 2005 en kan voor zowel zaken als vakantiereizen gebruikt worden. De kamers zijn allemaal comfortabel ingericht met onder andere een bed, TV, gratis WiFi, een ligbad, een kluis en koffie – en theevoorzieningen. Verder wordt er elke ochtend een uitgebreid ontbijt geserveerd en kun je eventueel iets gebruiken in de bar of lounge. Lunchen en dineren kan ook, maar dan op de airport zelf, waar er 2 restaurants aanwezig zijn.

Gasten van het hotel parkeren verder gratis op het terrein van de airport. Al met al is dit hotel de perfecte park, sleep & fly oplossing voor degenen die vanuit Lelystad Airport vertrekken.

Sleep Park Fly Lelystad

Alhoewel het er momenteel nog aan park, sleep & fly accomodaties ontbreekt in de buurt van Lelystad Airport, zal dat spoedig veranderen met de uitbreiding van deze luchthaven. Voor dit moment beantwoord het Lelystad Airport hotel echter aan de meeste eisen voor wat betreft een geslaagd park, sleep & fly arrangement.

Kies Je Vliegveld

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu