Park Sleep & Fly Maastricht Airport

Park Sleep & Fly vergelijken

Vergelijk de beste Park, Sleep & Fly opties voor Maastricht airport.

Goedkoop parkeren, slapen & vliegen Hamburg Airport

Maastricht Aachen airport, meestal afgekort naar Maastricht Airport is een bekende Nederlands luchthaven en staat te boek als de vierde drukste van het land. Deze airport ligt langs de A2, op 8 km ten noorden van Maastricht. Vanuit de snelweg bereik je de airport via afrit 50 binnen enkele minuten. Van Maastricht Airport is bekend dat het voornamelijk vakantiebestemmingen in Europa aandoet. Denk maar aan plekken als Mallorca, Spanje, Italië, Griekenland, enz. Het voordelige aan Maastricht airport is, dat de meeste vliegmaatschappijen die er opereren, low – cost vluchten aanbieden. Je kunt dus nogal goedkoop op vakantie met onder andere Ryanair, Corendon en EnterAir. De luchthaven is hierdoor, vooral tijdens de vakantieperiode drukbezocht. Een heleboel van deze vakantiegangers hebben of een vroege vlucht of komen van heel ver. Dit zorgt vaak voor onnodig veel reisstress en vermoeidheid. Speciaal niet exclusief voor deze groep, heb je ook in de buurt van Maastricht Airport, de welbekende park, sleep & fly accomodaties.

Hoe werkt Park, Sleep & Fly Maastricht Airport?

Waarom Park, sleep & fly de oplossing is voor reisstress, vind je in het concept ervan. Je volgt eigenlijk de letterlijke stappen van het parkeren, slapen en vliegen op. Hier komen dan de verschillende park, sleep & fly hotels bij kijken. De meeste van deze hotels vind je in de buurt van Maastricht airport, vaak op een rijafstand van 5 – 15 minuten.  De bedoeling is dat je een kamer boekt bij hen, er daags voor je vlucht arriveert, goed uitrust en de volgende dag met de luchthavenshuttle word afgezet op de airport. Je auto parkeer je gedurende de reis bij het hotel bij Maastricht airport. Beide voorzieningen (luchthavenshuttle en parkeerplek) zijn in de meeste gevallen gratis, je betaalt alleen voor overnachting.

Terug van je reis, zet de shuttle je weer af bij het hotel, zodat je je auto kunt ophalen om huiswaarts te keren. Op deze manier hoef je niet extreem vroeg uit huis te gaan, gehaast naar de airport te rijden, oververmoeid aan te komen om dan nog te zoeken naar parkeerlocatie.

Verschillende aanbieders

De grootte van Maastricht airport maakt, dat je voldoende keus hebt uit park, sleep & fly hotels in de buurt van de luchthaven. Net zoals je genoeg keuze hebt van parkeeropties bij Maastricht airport. Ook zal er zeker iets zijn dat in jouw budget past, bij de meeste airports zijn er namelijk zowel luxe suites als eenvoudige bed & breakfast accomodaties te vinden. Een van de meest bekende plekken voor Maastricht Airport is het Tulip Inn Maastricht Airport Hotel. Wel raden we aan om niet zomaar (willekeurig) een plekje te kiezen voor overnachting.

Ga eerst goed na wat de plek je te bieden heeft en hoe andere gasten hun verblijf ervaren hebben. Kijk bijvoorbeeld naar de prijzen, de voorzieningen die je daarvoor krijgt, de afstand van het hotel tot Maastricht Airport, aan – of afwezigheid van shuttlevervoer en hoe laat ze rijden, enz. Vergelijk dit allemaal met elkaar om tot de meest geschikte plekken te komen.

Voordelen van Park and Fly bij Maastricht

De voordelen van een park, sleep & fly accommodatie in de buurt van Maastricht Airport zijn intussen allemaal genoemd, maar voor de duidelijkheid zetten we ze weer op rijtje. Een van de voordelen is dat je geen vermoeiende rit naar de airport hoeft af te leggen. Je auto laat je ook gerust achter bij het hotel, terwijl je met de gratis luchthavenshuttle op de airport word afgezet. De meeste van deze accomodaties hebben vaak ook extra diensten zoals een vroeg ontbijt, op tijd wekken van gasten, enz.

Valet parking

Zelf  naar de juiste vertrekhal rijden en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Maastricht Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Maastricht Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Maastricht Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.