Park Sleep & Fly Rotterdam Airport

Park Sleep & Fly vergelijken

Vergelijk de beste Park, Sleep & Fly opties voor Rotterdam airport.

Booking.com

Goedkoop parkeren, slapen & vliegen Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport, kortweg Rotterdam airport genoemd, is een van de beter bekende luchthavens van Nederland en ligt op ongeveer 5.6 km van Rotterdam. Het is na Schiphol en Eindhoven airport, de grootste van het land en verwerkt jaarlijks, gemiddeld 1.6 miljoen bezoekers. Grote vliegmaatschappijen zoals British Airways, Corendon, Transavia en TUI maken gebruik van Rotterdam Airport om vluchten te verzorgen naar vele grote steden zoals London en vakantiebestemmingen, voornamelijk in Europa. En zoals we dat bij de meeste grote luchthavens gewend zijn, vind je ook in de buurt van Rotterdam Airport een aantal uitstekende park, sleep & fly accomodaties. Hoe dat precies werkt, vertellen we hier.

Park, Sleep & Fly Rotterdam The Hague Airport

In de buurt van Rotterdam Airport vind je dus een aantal verschillende park, sleep & fly accomodaties. Maar wat stelt dit precies voor en hoe past het binnen de categorie van parkeerdiensten die we gewend zijn bij airports? Park, sleep & fly betekent letterlijk parkeren, slapen & vliegen. De bedoeling van het parkeren, slapen en vliegen concept is, dat de overbekende verkeerstress bij reizigers word weggenomen.

Je komt namelijk een dag voor je vlucht aan in een van deze accomodaties (hotels) om er te overnachten. De volgende dag zet de gratis luchthavenshuttle je binnen korte tijd af op de airport. Je auto blijft intussen voor een beperkt aantal dagen gratis geparkeerd op locatie van het hotel. Ben je terug van je reis, dan brengt de shuttlebus je ook weer naar het hotel. Erg makkelijk en voordelig, dit arrangement, omdat je je hierdoor niet druk hoeft te maken over extreem vroeg opstaan, overhaast vertrekken, vermoeid aankomen op de airport en dan nog opzoek gaan naar een geschikte parkeerplek. De andere optie is gewoon te kiezen voor parkeren Rotterdam airport, dit is de meest goedkope optie. 

Verschillende aanbieders

Doordat Rotterdam Airport dagelijks duizenden bezoekers krijgt, waarvan er heel wat behoefte hebben aan park, sleep & fly accomodaties, vind je in de buurt van deze luchthaven een aantal hotels, waarvan er enkele een hele goede naam hebben op het gebied van park, sleep & fly.

Denk aan namen als het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel, Hotel Rotterdam – Blijdorp, Accor Hotels, enz. Een van deze accomodaties (het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel vind je vlak aan de overkant van de airport!

Voordat je kiest voor een van deze accomodaties, is het aangeraden om eerst alle nodige informatie op te vragen. Ga bijvoorbeeld na hoever het hotel van de airport ligt, wat een overnachting kost, welke voorzieningen de kamer of suite allemaal heeft, of er een shuttleservice aanwezig is en om hoe laat deze rijdt, enz. Lees eventueel ook enkele klantreviews, vergelijk en bepaal dan voor jezelf welk hotel het meest geschikt is. Houd ook rekening met de incheck – en uitchecktijden van het hotel en vergelijk dit met je vluchttijden. De meeste accomodaties vragen vaak naar verwachtte aankomst – en vertrektijden, zodat ze voorbereid zijn.

Voordelen Sleep, Park and Fly Rotterdam

Park, sleep & fly in de buurt van Rotterdam Airport is om een aantal redenen erg voordelig. Heb je bijvoorbeeld een vroege vlucht, dan is het niet meer nodig om een aantal uren van tevoren al van huis te vertrekken. Je rust gewoon lekker uit en staat ruim op tijd op, om op de airport afgezet te worden.

Vertrouw je jezelf niet met de wekker, dan kun je bij de meeste Rotterdam airport hotels vragen om tijdig gewekt te worden door het personeel. Ook erg voordelig is, dat heel wat hotels voor deze gasten een vroeg ontbijt gereed houden. Daar moet je in de meeste gevallen wel specifiek naar vragen. Parkeren is ook geen kopzorg meer, omdat je auto veilig geparkeerd blijft staan bij het hotel.

Vlieg je dus vanuit een drukke Rotterdam The Hague Airport, maar wil je toch uitgerust aan je reis beginnen EN je auto op een veilige plek achterlaten, zonder daar al teveel moeite voor te doen? Het kan allemaal als je gebruik maakt van een van de vele park, sleep & fly accomodaties in de buurt van Rotterdam Airport.

Helemaal uitgerust beginnen aan je vroege vlucht vanuit de airport, waarbij je je auto uit de drukte maar toch voordelig parkeert? Dat kan allemaal dus door gebruik te maken van een van de vele park, sleep & fly accomodaties in de buurt van Rotterdam airport. Een andere optie is om te kiezen voor Valet Parking Rotterdam airport. Indien je regelmatig voor werk moet reizen, dan is dit een uitstekende optie omdat je zelf de auto niet hoeft te parkeren.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Rotterdam Airport en vervolgens gebruik maken van Rotterdam Airport valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Rotterdam Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Rotterdam Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Rotterdam Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.