Park, sleep & fly Schiphol

Park, sleep & fly vergelijken

Vergelijk de beste opties voor Park, Sleep & Fly bij Schiphol airport.

Booking.com

Park and Fly Schiphol

Het concept van park, sleep & fly is sinds enkele jaren bekend en geliefd bij heel wat reizigers, vooral bij degenen die van heel ver komen of een vroege vlucht hebben. Dit concept, welke aangeboden wordt door hotels in de directe omgeving van een airport, houdt namelijk in dat je daags voor je vlucht bij een van deze hotels arriveert, er overnacht en de volgende dag binnen no time op de airport zit. Wat je allemaal kan verwachten van park, sleep & fly arrangementen in de buurt van Schiphol, vertellen we hier.

Park, sleep & fly Schiphol: hoe werkt dat?

Park, sleep & fly betekent vrij vertaald parkeren, slapen en vliegen. Hiermee is dit reisconcept precies goed beschreven. Het is eigenlijk parkeren bij Schiphol incl. de overnachting regelen. Als een van de grootste airports van Europa, zul je in de buurt van Schiphol ontelbare hotels vinden die deze service aanbieden. Ben je van plan te vliegen vanuit luchthaven Schiphol en wil je gebruik maken van park, sleep & fly, dan ga je ten eerste opzoek naar een geschikt hotel. Om over een kamer of suite te beschikken, zul je moeten reserveren. Bij de meeste aanbieders kan dit online. Je ontvangt vervolgens een boekingsbevestiging (via mail) met eventuele extra aanwijzingen. Bij aankomst in het hotel, volgt het parkeren van je auto, inchecken en overnachten. De volgende dag brengt de taxi of (gratis) shuttlebus je binnen 5 – 15 minuten naar Schiphol. Je auto blijft in de meeste gevallen geparkeerd op de locatie van het hotel, tot je weer terug bent van je reis.

Verschillende aanbieders

Schiphol krijgt jaarlijks miljoenen bezoekers over de vloer en daar maken Schiphol hotels in de buurt goed gebruik van, door park, sleep & fly diensten aan te bieden. Je vindt ze bijvoorbeeld te Hoofddorp, Badhoevedorp en andere plekken die op enkele kilometers van Schiphol verwijderd zijn. De accomodaties variëren, je vindt er bijvoorbeeld zowel eenvoudige 2 – sterren kamers als luxe 4 – sterren suites; voor een ieder wat wilt! De meeste aanbieders bieden naast een slaapplek, een aantal extra diensten aan. Denk maar aan ontbijt voor vertrek, koffie – en theevoorzieningen op kamer, gebruik van de verschillende faciliteiten, welke het hotel te bieden heeft, vervoer van en naar Schiphol en parkeergelegenheid voor je auto, gedurende de periode dat je op reis bent. In de meeste gevallen is een parkeerplek inbegrepen en kun je je auto voor een bepaald aantal dagen, gratis laten staan. Soms kan het echter voorkomen dat je naast verblijf ook betaalt voor parkeer; dit is veelal afhankelijk van de aanbieder.

Voordelen Park, sleep & fly Schiphol

Het grootste voordeel aan dit reisconcept is, dat je niet langer vermoeid op Schiphol aankomt. Dit is vooral het geval wanneer je een vroege vlucht hebt of een grote afstand aflegt om op Schiphol te zijn. Een ander belangrijk voordeel aan park, sleep & fly is, dat je je niet langer druk hoeft te maken over het vinden van een geschikte parkeerplek bij Schiphol. Doordat de meeste accomodaties parkeergelegenheid aanbieden, kun je de auto daar achterlaten en reis je met de (gratis) shuttle of taxi naar Schiphol. Bij aankomst terug brengt deze je ook weer naar het hotel, zodat je snel huiswaarts kunt keren. Dit bespaart de toch al vermoeide reiziger, te zoeken naar een parkeerplek in de drukte van Schiphol. Een andere optie als je wilt genieten van gemak is valet parking Schiphol. Hiermee heb je de luxe om direct naar de airport te rijden, waarna iemand de auto voor jou parkeert.

Aanbod Park, Sleep and Fly accomodaties rondom Schiphol

Het aanbod van park, sleep & fly accomodaties in de buurt van Schiphol is enorm, waardoor het best lastig kan zijn om een geschikte plek te vinden. Klantenreviews kunnen je hier enigszins helpen, aangezien ze in de meeste gevallen een beter beeld geven van het hotel. Een andere manier om de geschikte plek te vinden, is door de verschillende accomodaties onderling te vergelijken op categorieën als prijs, afstand, parkeergelegenheid, enz. Gebruik hiervoor onze vergelijkingstool.

Bij het reserveren van een kamer is het ook belangrijk dat je alle informatie goed doorneemt. Het is bijvoorbeeld in de meeste gevallen zo, dat er specifieke tijden zijn waarbinnen je kan in – en uitchecken. De meeste shuttlebussen rijden ook op gezette tijdstippen; let daar goed op en stem dit eventueel af met het hotel.

Helemaal uitgerust beginnen aan je vroege vlucht vanuit Schiphol, waarbij je je auto uit de drukte maar toch voordelig parkeert? Dat kan allemaal door gebruik te maken van een van de vele park, sleep & fly accomodaties in de buurt van luchthaven Schiphol.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.