Park Sleep & Fly Weeze Airport

Park Sleep & Fly vergelijken

Vergelijk de beste opties voor Park, Sleep & Fly bij Weeze airport.

Goedkoop parkeren, slapen & vliegen Weeze Airport

Weeze airport is een van de kleine, internationale luchthavens van Duitsland en werd in 2003 officieel in gebruik genomen. Ze staan vooral bekend om hun budget reizen, waarvan de meeste door low – cost airline Ryanair wordt uitgevoerd. Bestemmingen liggen dan vooral in Europa. Opmerkelijk is dat er nogal wat Nederlanders gebruik maken van deze luchthaven. Dit heeft te maken met de vele budgetvluchten, maar ook met de afstand. Weeze airport blijkt namelijk niet al te ver van Nederland te liggen; vanuit Nijmegen is dat op 33 km ten zuidoosten en vanuit Venlo 26 km naar het noorden. Speciaal voor deze groep is het concept van park, sleep & fly bedacht. Hoe dat zit met Weeze airport, vertellen we hier.

Park, Sleep & Fly Weeze Airport

Ook voor reizigers die vanuit Weeze airport zullen vertrekken, zijn er voldoende accomodaties die park, sleep & fly pakketten aanbieden. Deze accomodaties vind je binnen een straal van minder dan 1 km tot wel 8 km tot Weeze airport. Bekende plekken zijn onder andere Airport Hotel Jagerhof Weeze, Best Deal Airporthotel Weeze, Schloss Wissen, Parkhotel Kevelaer, enz.

Een keuze maken uit al deze plekken kan moeilijk worden. Vergelijk ze daarom onderling en kijk naar de afstand tot de airport, de tijden waarop de shuttle rijdt, voorzieningen in de kamer en natuurlijk de prijs. Lees ook enkele klantreviews, als die er zijn en bepaal dan of het de prijs werkelijk waard is.

Vlieg je dus vanuit Weeze airport, kom je vanuit Nederland maar wil je toch uitgerust aan je reis beginnen EN je auto op een veilige plek achterlaten, zonder daar al teveel moeite voor te doen? Maak dan gebruik van een park, sleep & fly accommodatie in de buurt van de airport.

Wat is Park, Sleep & Fly precies?

Park, sleep & fly arrangementen worden nu steeds vaker gevonden in de buurt van airports. Hotels bij Weeze airport bieden deze parkeerregeling aan om reizigers die op grote afstand van de airport blijven of een vroege vlucht hebben, op te vangen. Daar profiteren zowel reizigers als het hotel van. Wat gebeurd er precies?

Eerst ga je opzoek naar een hotel, appartement of B&B die park, sleep & fly arrangementen hebben en reserveer je een kamer. Afhankelijk van je reisplanning kom je een dag voor vertrek van je vlucht aan bij het hotel (of andere accomnodatie). Hier krijg je de ruimte om je auto te parkeren (Park), in je eigen comfortabele kamer tot rust te komen (Sleep) en de volgende dag op tijd naar de airport te gaan (Fly).

Vervoer naar de airport is in de meeste gevallen inbegrepen, je wordt er meestal met de shuttle naartoe gebracht. Dezelfde shuttle brengt je weer naar het hotel, wanneer je terug bent van je reis. Je pakt dan de auto en keert weer huiswaarts.

Erg voordelig omdat je dan niet gelijk naar de airport hoeft. Door te overnachten, begin je je reis de volgende dag uitgerust en zonder te haasten omdat de airport vlakbij is. Parkeren is ook geen kopzorg meer, omdat je auto voor een aantal dagen gratis bij het hotel mag staan.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal bij Weeze Airport rijden en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Weeze Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Weeze airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Weeze Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.