Park Sleep & Fly Zaventem Airport

Park Sleep & Fly bij Zaventem Airport vergelijken

Vergelijk de beste opties voor Park, Sleep & Fly bij Brussel airport.

Booking.com

Goedkoop parkeren, slapen & vliegen Zaventem Airport

Brussels Airport, ook wel bekend als Brussels Nationaal of Zaventem airport (niet te verwarren met Brussels Charleroi airport!) is een Belgische luchthaven die op ongeveer 12 km van Brussel ligt. Een groot aantal vliegmaatschappijen verzorgen vluchten vanuit deze airport, waarbij er zowel reguliere als chartervluchten worden uitgevoerd. Bekende namen zijn onder andere Corendon, KLM, British Airways, TUI, Brussels Airlines, enz. Gezamenlijk vliegen ze naar heel wat bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Met iets meer dan 24 miljoen bezoekers in het jaar 2017, is Brussels Airport de grootste luchthaven van België. Een heleboel van deze bezoekers moeten vaak een heel eind reizen om op de airport aan te komen. Speciaal voor hen is het park, sleep & fly concept bedacht. Hoe dat zit met Brussels Airport, vertellen we hier.

Park, Sleep & Fly Zaventem Airport

Omdat Brussels airport dagelijks een heleboel bezoekers krijgt, zijn er ook een aantal accomodaties in de buurt van de luchthaven te vinden, die deze parkeerregeling aanbieden. Denk maar aan het Van der Valk Hotel Brussels Airport, Sheraton Brussels Airport Hotel, Hotel ibis Brussels Airport, enz. Kamers vind je er in alle soorten, van eenvoudig & basic tot 4 – sterren comfort.

De bedoeling is dat je opzoek gaat naar een geschikte plek om een kamer te reserveren. Wat nu geschikt is voor jouw, bepaal je zelf. Ga bijvoorbeeld na hoever de airport ligt, bij welke tijden er shuttle vervoer aanwezig is (en of dit overeenkomt met jouw reisschema), wat een kamer/overnachting je kost, welke voorzieningen je allemaal krijgt en of het dus de prijs waard is. Het is ook de moeite waard om klantreviews te lezen omdat je dan een beeld krijgt van ervaringen van anderen die er al eerder hebben overnacht.

Wat is Park, Sleep & Fly experience precies?

Met de park, sleep & fly regeling wordt geprobeerd om je reis vanuit, in dit geval Brussels airport, zo aangenaam mogelijk te houden. Het arrangement vind je bij de meeste hotels die in de buurt van zo een airport liggen. Reserveer je zo een park, sleep & fly pakket, dan kom je daags voor je vlucht aan in het Zaventem airport hotel. Daar krijg je een parkeerplek voor je auto (Park), een kamer om goed uit te rusten (Sleep) en wordt je de volgende dag met de gratis luchthavenshuttle naar de airport gebracht (Fly). Je auto blijft tot een aantal dagen gratis geparkeerd bij het hotel.

Erg voordelig allemaal! Bedenk dat je niet meer vermoeid aankomt op de airport, niet naar een parkeerplek bij Zaventem airport hoeft te zoeken, veel goedkoper parkeert (gratis eigenlijk) en gratis van & naar de airport wordt gebracht. Hoe zit het met deze voordelige regeling voor de bezoekers van Brussels Airport?

Wil je dus uitgerust van Brussels Airport vertrekken EN voordelig parkeren, dan maak je het best gebruik van een van de vele Park, Sleep & Fly accomodaties in de buurt.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Brussels Airport en vervolgens gebruik maken van Brussels Airport valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Brussels Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Brussels Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.