Parkeren bremen airport

Parkeren bij Bremen airport vergelijken.

 

Van
Tot en met
Vergelijk voor Valet parking, shuttle parking & Park, sleep & Fly. Sorteer op prijs of op afstand!

Goedkoop parkeren Bremen Airport

Met bijna 30 non-stop bestemmingen in veel landen behoort Bremen Airport tot de belangrijkste internationale commerciële luchthaven van Duitsland. Bremen Airport is Europa’s snelste luchthaven voor vertrek. Het handige van Bremen Airport is dat het dichtbij het stadscentrum ligt, binnen enkele minuten kun je de luchthaven vanuit het centrum bereiken.  Vanuit de snelweg ben je in een mum van tijd op de luchthaven.

Volg de borden met het luchthavensymbool. Wil je met de trein of de tram naar de luchthaven? Dan kun je de luchthaven gemakkelijk bereiken vanaf het Centraal Station. Het lokale openbaar vervoer en de shuttle stoppen direct voor de incheckbalie. Een taxirit naar de luchthaven duurt ongeveer 20 minuten afhankelijk van de verkeerssituatie. Direct voor Terminal 2 vindt je een gratis fietsenstallingen. De reis duurt ongeveer 15 minuten van het stadscentrum.

Dichtbij de terminal vindt je twee parkeergarage’s met ongeveer 4.500 parkeerplaatsen. Beide parkeergarages hebben zowel lang- als kort parkeren. Na het parkeren van je voertuig kun je de terminals binnen een paar minuten te voet bereiken. Vanaf parkeerplaats 2 is het ongeveer 150 meter naar alle terminals. Voor alle terminals vindt je ook kort parkeren parkeerplaatsen tegen een klein tarief. Van tevoren kun je ook een parkeerplaats reserveren. Ook bevinden zich op Bremen Airport parkeerplaatsen voor invaliden. Motorparkeerplaatsen en fietsenstallingen vindt je voor de ingang van parkeerterrein 1 aan de rechterkant. De parkeerplaatsen zijn gratis en deels overdekt. Ook zijn er parkeerplaatsen voor transporters, campers en voertuigen hoger dan 2 meter

Parkeren op Bremen Airport

Parkeren op Bremen Airport is mogelijk in één van de parkeergarages op het vliegveld, maar je bent goedkoper uit bij een parking in de buurt van de luchthaven. Bremen Airport biedt ook valet parking aan en een Park, Sleep en Fly dienst. Op slechts enkele minuten van de terminal vindt je parkeergarage 2  en deze is de goedkoopste parking. Wil je dichterbij de terminal parkeren dan kies je voor parkeergarage 1, deze is wel een stukje duurder. Wil je nog goedkoper parkeren? Dan kun je parkeren bij een parkeeraanbieder op het terrein van het vliegveld. Van hieruit wordt je met een bus naar de termina gebracht. Wil je gebruik maken van de Park, Sleep en Fly dienst dan kun je dit doen bij een hotel dichtbij Bremen Airport.  Op dagen dat het hotel geen parkeerarrangement aanbiedt, betaal je naast de kosten van de overnachting ook nog kosten voor een parkeerplek. In dit geval is de officiële parking van Bremen Airport een goedkopere optie.mOok andere hotels in de buurt van de luchthaven rekenen parkeerkosten naast de overnachting.

Op verschillende plekken in de buurt van Bremen Airport kun je gratis op straat parkeren. Zorg dat je auto netjes in een parkeervak staat. Gratis op straat parkeren is wel op eigen risico. Daarnaast zijn er een aantal P+R terreinen waar je gratis en onbeperkt kunt parkeren. Deze parkings zijn echter niet bewaakt en ook hier is parkeren op eigen risico. Vanaf de parking reis je met de bus  naar het vliegveld. In de binnenstad van Bremen moet je betalen om je auto op straat te parkeren.

De meest comfortabele manier om naar het vliegveld van Bremen te komen is natuurlijk met je eigen voertuig. Het handige is dat je van tevoren ook een parkeerplek kunt reserveren. Je kunt een parkeerplaats reserveren bij parkings in de buurt van de luchthaven. De officiële parkeerfaciliteiten op het vliegveld Bremen zijn meestal erg duur. Bij alternatieve parkeeraanbieders kun je een stukje goedkoper uitkomen. Kies voor een ontspannen gratis shuttle service op een parkeerplaats in Bremen of ga voor de Valet Parking. Het belangrijkste is dat je kiest voor een parkeerplaats waar je je auto veilig en betrouwbaar kunt parkeren.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Bremen Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Bremen Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Bremen Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Bremen Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen..