Bij Lelystad Airport parkeren

Parkeren vergelijken

Vergelijk voor Valet parking, shuttle parking & Park, sleep & Fly. Sorteer op prijs of op afstand!

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Lelystad Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Lelystad Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Lelystad Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Lelystad Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkoop parkeren Lelystad Airport

Lelystad Airport, ook wel Luchthaven Lelystad genoemd, is een van de kleine, regionale airports van Nederland, in de buurt van Lelystad en op 40 minuten rijafstand van Amsterdam. Het is eigendom van de Schiphol Group. Het eerste dat we over Lelystad Airport moeten vertellen, is dat het vanuit deze luchthaven nog niet mogelijk is om een vakantiereis of andere lijnvlucht te boeken. Wel is het mogelijk om zakenvluchten te boeken, waarbij je met een rechtstreekse chartervliegtuig naar je bestemming binnen Europa wordt gebracht. Ook wordt de airport gebruikt voor rondvluchten, lesvluchten, vliegtuighuur – en vliegtuigonderhoud. Voor deze groep bezoekers is het al mogelijk om op de airport te parkeren. Waar dat precies kan, vertellen we hier.

Parkeren Lelystad Airport: waar en hoe?

De airport heeft voor haar bezoekers 2 parkeerlocaties beschikbaar: parking P1 en parking P2. Beide locaties zijn verharde, onoverdekte parkeerterreinen die op korte afstand van de terminal liggen. Parking P1 vind je aan de overkant van het luchthavengebouw en bestaat uit ongeveer 150 parkeerplekken. Deze locatie is vooral bedoeld voor kort parkeerders. Parking P2 ligt tegenover het themapark Aviodrome en heeft ongeveer 500 parkeerplekken. Deze parking gebruik je het best voor lang parkeren.

Omdat er vanuit deze airport nog geen vakantiebestemmingen worden aangedaan, is het niet al te druk op de parkings. Er is daarom geen online reserveringssyteem; om te kunnen parkeren rijd je gewoon de parking binnen. Betalen gebeurd contant. Bij de P1 is dat aan de balie van het luchthavengebouw en bij de P2 aan de balie van het Aviodrome. Ben je een regelmatige bezoeker van Lelystad airport, dan kun je ook een abbonement of opwaardeerkaart kopen voor het parkeren.

ParkeeroptiesLelystad airport

Het ligt in de planning Lelystad Airport uit te breiden, waardoor het in 2020 mogelijk moet zijn om ook lijnvluchten naar vakantiebestemmingen te boeken. De verschillende parkeerdiensten zullen dan ook wat uitgebreider zijn. Desondanks is parkeren op dit moment nog steeds goed mogelijk op de airport; als zakenreiziger of andere bezoeker hoef je daar dus niet over in te zitten.

Kies Je Vliegveld

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu