Parkhoven

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Parkhoven.

Parhoven ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Eindhoven Airport? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Parkhoven

Parkhoven is een unieke parkeeraanbieder bij Eindhoven Airport, dit omdat Parkhoven gespecialiseerd is in valet parking  Eindhoven. Bij deze parkeeraanbieder kunt u dus niet gebruik maken van een shuttle service maar enkel van valet parking. Parkhoven gaat te werk door een drie stappen plan.

Het stappenplan

Stap 1: Reserveer online bij Parkhoven, selecteer de datum en maak een reservering. Vlak hierna zul je een bevestigingsmail ontvangen.

Stap 2: Als je vlakbij Eindhoven Airport bent, zo’n 15 minuten ongeveer dan kun je bellen naar Parkhoven zodat er een chauffeur van Parkhoven klaarstaat om je op te vangen en de auto van je over te nemen. De chauffeur neemt tevens met jou de auto even door op schade etc. zodat je er zeker van bent dat je de auto in dezelfde staat terug krijgt.

Stap 3: Zodra je terug bent bel je weer met het zelfde nummer om te melden dat je er bent, vervolgens zorgt Parkhoven dat er een chauffeur staat die je de autosleutels en de auto weer overhandigd zodat je zonder tijd verlies weer naar huis kunt kaan.

Bij deze aanbieder zijn er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar, zo kun je gemakkelijk en snel online afrekenen zodat dit geen tijd kost op het vliegveld.

Wil je toch liever gebruik maken van een shuttle-service? Bekijk dan de andere parkeeraanbieders.

Parkhoven
5 (100%) 9 votes