Rooms - Online Eindhoven

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & Fly zijn.

Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Rooms-Online Eindhoven

Park, Sleep & Fly arrangementen zijn deze dagen erg in trek, ook onder reizigers die vanuit Eindhoven Airport vertrekken. De directe omgeving van deze luchthaven heeft daarom heel wat accomodaties te bieden. Een zo een locatie is Rooms – Online Eindhoven.

Over Rooms – Online Eindhoven

Rooms – Online is gevestigd in de buurt van het centrum van Eindhoven. Doordat het ook op 5 minuten rijafstand van Eindhoven Airport ligt, is het een populaire plek voor reizigers.

Deze accomodatie biedt kamers met een comfortabel bed, kabel TV en gratis WiFi. Verder beschikken bepaalde kamers over een eigen badkamer en koelkast, terwijl anderen een gemeenschappelijke keuken – en badruimte hebben. Ook is er een terras, waar je gebruik van kunt maken, wanneer het weer dat toelaat. Andere voorzieningen die Rooms – Online haar gasten en met name reizigers te bieden heeft, zijn een continentaal ontbijt en een pendeldienst naar Eindhoven Airport. Overigens bestaat er de mogelijkheid om je auto tijdens verblijf gratis, prive te parkeren.

Aangezien Rooms – Online vlakbij het centrum ligt, is er ook voor kortverblijvers heel wat te doen. Zo vind je op 3 minuten rijafstand het Philips Stadion en ben je binnen 25 minuten in Tilburg.

Hoe werkt het: park, sleep & fly?

Om over een kamer te beschikken bij Rooms – Online, plaats je eerst een online reservering via de website van het hotel. Daar informeert men ten eerste naar de datum en duur van je verblijf. Er wordt vervolgens nagegaan of er in betreffende periode een kamer beschikbaar is. Indien het er meerdere zijn, krijg je de verschillende opties te zien en kun je daar een keuze uit maken.

Nadat er een keuze is gemaakt en je eventuele speciale verzoeken/voorzieningen hebt toegevoegd, wordt het totaalbedrag berekend en overzichtelijk aan je gepresenteerd. Afhankelijk van het kamertype, kan een vooruitbetaling gevraagd worden. Hierna ontvang je via mail een bevestiging van de reservering.

Bij aankomst in het Rooms – Online hotel, worden de administratieve zaken in orde gemaakt en kun je inchecken. Dit kan van 17.30 – 21.30 uur. Hierna heb je de mogelijkheid de omgeving te verkennen of rustig op kamer te blijven. Bij vertrek kun je tussen 05.00 en 11.00 uur uitchecken en afhankelijk van je reisschema, met de luchthavenshuttle naar Eindhoven airport.

Tot slot

Of je nu voor zaken reist, op vakantie gaat of er een weekendje tussenuit wilt; reizen is vermoeiend. Om het niet nog erger te maken, is het belangrijk, dat je vooraf goed uitgerust bent en daar helpen accomodaties zoals het Rooms – Online hotel mee. Een kamer in het Rooms – Online is voorzien van alle gemakken en stelt je in de gelegenheid om daags voor je vlucht in Eindhoven te zijn, de nacht rustig door te brengen en de volgende dag, optijd en uitgerust naar de airport te vertrekken.

Rate this post