Bij Frankfurt Airport Shuttle parkeren

Shuttle Parkeren vergelijken

Vergelijk voor Valet parking, shuttle parking & Park, sleep & Fly. Sorteer op prijs of op afstand!

Valet parking

Zelf  naar de juiste vertrekhal rijden bij Frankfurt Airport en vervolgens gebruik maken van Frankfurt valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Frankfurt Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Frankfurt Park,Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkoop Shuttle Parkeren Frankfurt Airport

Frankfurt airport staat te boek als drukste in Duitsland en de vierde drukste van geheel Europa. Deze luchthaven bestaat inmiddels al 80 jaren en krijgt elk jaar ongeveer 60 miljoen  bezoekers over de vloer. Bekende vliegmaatschappijen die er hun diensten verlenen zijn onder andere de Lufthansa, Ryanair, TUI, enz. Het bijzondere aan Frankfurt airport is, dat het als een van de weinigen, de meeste directe verbindingen heeft met ruim 300 verschillende bestemmingen in de wereld. Om het groot aantal bezoekers op te vangen, is het parkeren op luchthaven zelf, goed geregeld; je vind er namelijk een aantal verschillende parkeerproducten. Een daarvan is shuttle parkeren.

Hoe werkt shuttle parkeren Frankfurt Airport?

Zoals eerder aangegeven, kun je kiezen uit verschillende diensten als het aankomt op parkeren op Frankfurt airport: kort parkeren, lang parkeren, zakelijk parkeren, secure parking, enz. De dienst die valt onder shuttle parkeren, staat hier bekend als Holiday Parking. Holiday Parking is, zoals de naam het reeds zegt, een echte aanrader voor wanneer je op vakantie gaat en langere tijd wegblijft. Denk aan een periode van minimaal een week. Als Holiday parkeerder, parkeer je in de directe omgeving van de airport, op een locatie die eveneens van de luchthaven is. De locatie heeft ruim 1400 parkeerplekken beschikbaar. Van hieruit word je met de gratis airport shuttle, binnen enkele minuten bij de terminal afgezet.

Hoe ga je precies te werk? Ben je van plan gebruik te maken van Holiday Parking, dan zul je eerst online een plek moeten reserveren. Geen reservering, geen plek! Reserveren kan vanaf 3 maanden tot een dag voor aankomst, waarbij je online afrekent met onder andere MasterCard, VISA, American Express of PayPal. Bij bevestiging van je boeking ontvang je een QR – code die nodig is om het parkeerterrein binnen te rijden.

Om bij het parkeerterrein voor Holiday Parking te komen, volg je eenvoudig de aanwijzingen op vanuit de A3 of de A5. Daar aangekomen houd je de QR – code voor de scanner. Wanneer deze word herkend, rijd je het terrein op en zoek je naar een vrije parkeerplek. Stap vervolgens in een van de shuttlebussen, die je dan afzet bij de terminal. Deze shuttle brengt je bij aankomst terug, weer op het parkeerterrein. De shuttle dienst is 24 uur per dag beschikbaar en kan aangevraagd worden door bij een van de haltes op de knop te drukken. Om het parkeerterrrein uit te rijden, houd je de QR code weer voor, zodat deze gevalideerd kan worden. Ben je langer weggebleven, dan zal dit ook uit de scan blijken en kun je gelijk afrekenen.

Voordelen

Shuttle parkeren bij Frankfurt airport heeft als eerste voordeel dat je je sleutels niet hoeft af te geven. Deze houd je dus gedurende de hele reis bij je. Ook staat de auto redelijk veilig geparkeerd op locatie van de airport. Een ander voordeel is dat de shuttle service de hele dag door beschikbaar is; handig voor wanneer je bijvoorbeeld of vroege of juist heel laten vlucht hebt.

Shuttle parkeren bij deze airport heeft ook een prijsvoordeel: lang parkeren kan namelijk al vanaf EUR 29 per week.

De kleine letters

Alhoewel Holiday Parking vooral bedoeld is voor lang parkeren, kun je er al vanaf een dag tot maximaal 60 dagen parkeren. Het lang parkeren is voor deze parkeerdienst echter veel voordeliger. Een ander aspect waar je op moet letten, zijn de drukke en minder drukke perioden voor wat betreft de shuttle service. Doordat het in de avonduren vaak minder druk is, rijden de shuttlebussen tussen 10.00 pm en 6.00 am slechts op aanvraag en kan het wat langer duren voor je een bus krijgt. Houd hier rekening mee en bereken dit ook in je geplande reistijd. De airport raad verder aan om bij het parkeren van je auto, een notitie/foto te maken van de exacte plek, zodat je het bij terugkomst sneller vind. Blijf je toch langer dan gepland weg, dan betaal je per dag extra EUR 10 erbij.

Ga je dus voor een welverdiende vakantie, blijf je minstens een weekje weg, vlieg je vanuit Frankfurt airport en wil je je auto vlakbij achterlaten? Dan is Holiday Parking de parkeerservice bij uitstek voor jouw!

Kies Je Vliegveld

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu