valet parking dusseldorf

Valet Parkeren bij Dusseldorf vergelijken

 

Van
Tot en met
Vergelijk de beste Valet Parking opties bij Dusseldorf. Sorteer op prijs of op afstand!

Airport valet parking Düsseldorf

Dusseldorf Airport (DUS) is de internationale luchthaven van Dusseldorf, de hoofdstad van de Duitse staat Noordrijn – Westfalen. Met een bezoekersaantal van ruim 24.5 miljoen in het jaar 2017, staat deze airport bekend als de derde drukste van Duitsland. Niet verwonderlijk als we bedenken dat je vanuit Dusseldorf airport met 60 verschillende vliegmaatschappijen naar ruim 200 bestemmingen in de wereld kunt vliegen. Het is een manier om goedkoop te reizen, aangezien de vliegtickets redelijker geprijsd zijn en de airport niet ver van de Nederlandse grens ligt. Met het oog op het groot aantal bezoekers, is parkeren bij Dusseldorf airport goed geregeld. Ook premium parkeerders komen er aan hun trekken; een van de parkeerdiensten heeft namelijk heel wat weg van valet parkeren.

Hoe werkt valet parkeren Dusseldorf Airport?

Valet parkeren kennen we als een parkeerdienst waarbij je tot naar de airport rijd, je autosleutels afgeeft en richting de vertrekhal gaat. Je auto wordt vervolgens naar een veilige parkeerlocatie gereden en staat bij aankomst terug, weer op de luchthaven gereed. Deze nogal luxe service ontbreekt bij Dusseldorf airport, maar geen nood! Parkvogel, de officiële aanbieder van parkeerdiensten op deze luchthaven, heeft daar een eveneens luxe oplossing voor: First Class Parking. Dit First Class Parking is dus echt wat anders dan de standaard parkeren bij Dusseldorf airport opties. Het standaard parkeren wordt shuttle parking genoemd.

First Class Parking wordt sinds een jaar aangeboden en stelt parkeerders in de gelegenheid, het ultieme parkeergenot te beleven. De locatie voor deze service vind je op het laagste niveau van parkeerplaats P3 en is makkelijk te vinden omdat het een eigen ingang heeft. Als First Class parkeerder rijd je je auto eerst naar de P3, daarna in een speciale transportbox. Bij de uitgang van elke box is er een touchscreen bevestigd.

Hier worden enkele gegevens, zoals aankomst en vertrekdata, opgevraagd. De auto wordt vervolgens via de transportbox naar een beveiligde parkeerlocatie gebracht. Vanuit deze parkeerlocatie loop je binnen een minuut naar de terminal. Bij aankomst terug haal je je auto weer op in een van deze boxen. First Class parkeren kan vanaf 1 tot zeker 22 dagen en de parkeerdienst is 24 uur per dag beschikbaar.

Hoe ga je precies te werk?

Om er zeker van te zijn dat er plek beschikbaar is binnen de First Class Parking, plaats je vooraf een reservering. Dit kan gemakkelijk online. In geval je van plan bent met een bankpas of creditcard te betalen, dan geef je dit ook door bij het reserveren. Aangekomen op de airport, laat je je auto, na het doorgeven van de nodige informatie, achter in een van de transportboxen. Je loopt binnen een minuut de terminal binnen en begint zorgeloos aan je reis.

Bij aankomst terug ga je via dezelfde weg naar de parking, waar je auto in een van de boxen klaarstaat. Na betaling van het parkeertarief (middels creditcard of cash) rijd je de garage net zo makkelijk weer uit.

Voordelen First class parking Dusseldorf

First Class Parking heeft als premium parkeerservice een aantal passende voordelen. Als First Class parkeerder, parkeer je in de eerste plaats zodanig, dat je direct toegang hebt tot de terminal. Geen shuttle of lange afstanden lopen met je baggage. Daarnaast hoef je niet opzoek te gaan naar een parkeerplek, daar zijn de transportboxen voor. Verder is het niet nodig je sleutel af te geven. Op locatie is er tevens camerabewaking en is er continue personeel aanwezig; je auto staat dus veilig geparkeerd. Wil je dus het beste van het beste voor wat betreft parkeren en wil je voor langere tijd tegen voordelige tarieven parkeren, maak dan gebruik van First Class Parking op Dusseldorf Airport.

Een andere optie als je ver moet reizen naar de luchthaven is om te kiezen voor Park, Sleep and Fly bij Dusseldorf airport. Hiermee kan je overnachten bij een hotel in de buurt van de airport en de volgende dag eenvoudig naar de vertrekhal gaan. Hiermee ga je comfortabeler op reis.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Dusseldorf Airport en vervolgens gebruik maken van Dusseldorf valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Dusseldorf Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Dusseldorf Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.