Bij Frankfurt – Hahn Airport Valet Parkeren

Valet Parkeren vergelijken

Vergelijk voor Valet parking, shuttle parking & Park, sleep & Fly. Sorteer op prijs of op afstand!

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Frankfurt – Hahn Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Frankfurt – Hahn Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de locaties van Frankfurt – Hahn Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat X park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkoop valet parkeren Frankfurt – Hahn Airport

Frankfurt – Hahn is een internationale, Duitse luchthaven die in de deelstaat Rijnland-Palts ligt. In tegenstelling tot de naam, bevindt deze airport zich niet in Frankfurt maar op minstens 125 km daar vandaan. In vergelijking met andere Duitste luchthavens, is de Frankfurt – Hahn airport relatief kleiner. Desondanks komen er elk jaar enkele miljoenen bezoekers naar de airport, voornamelijk omdat je er low – cost kunt vliegen. Airlines als Ryanair en Wizzair zorgen daar voor. Het normale parkeren op de airport is daarom erg goed geregeld. Maar hoe zit het met de welbekende valet service, die tegenwoordig bij meerdere airports te vinden is?

Wat is valet parkeren?

Voordat we overgaan op valet service op Frankfurt – Hahn airport, vertellen we je eerst wat meer over deze parkeerdienst. Valet parkeren kan het best gezien worden als een premium service waarmee je maximaal parkeergemak ervaart. Bij het normale parkeren en shuttle parkeren ga je zelf opzoek naar een vrije en geschikte parkeerplek. Daar gaat toch wel wat tijd inzitten omdat de meeste airports vaak drukbezocht zijn. Valet parkeren neemt je dit helemaal uit handen.

Bij valet parkeren rijd je je auto tot naar de terminal of een andere locatie, die vooraf is afgesproken met de parkeeraanbieder. Op deze plek wordt je opgewacht door een medewerker van het bedrijf, die de auto van je overneemt. Jij kunt dan gelijk opweg naar de vertrekhal, terwijl de medewerker je auto naar een locatie op de airport of in de buurt ervan rijdt.

De auto blijft gedurende je reis op een veilige lokatie geparkeerd en kan op aanvraag (en bij aanwezigheid van deze extra service) worden gewassen, gerepareerd of bijgetankt. Bij aankomst terug, wordt de auto naar dezelfde plek gereden waar je hem had afgegeven. Van daaruit kun je je weg terug naar huis vervolgen. Zoals je ziet, erg voordelig en super comfortabel. Er is daarom altijd vraag naar valet service, die of door de airport of door parkeerbedrijven in de buurt wordt aangeboden. Maar hoe zit dat met Frakfurt – Hahn airport?

Valet parkeren Frankfurt – Hahn airport

Helaas kan Frankfurt – Hahn airport je momenteel geen valet service aanbieden. Dit kan te maken hebben met het klein aantal bezoekers, geringe vraag of de korte afstand van de parkings tot de terminal, waardoor bezoekers eigenlijk te voet naar de vertrekhal kunnen.

Normaal parkeren kan dus nog steeds en wel op vier verschillende parkings. Meer informatie hierover vind je in ons artikel over het parkeren op Frankfurt – Hahn airport.

Heb je toch liever valet service omdat dat je wat voordeliger en makkelijker uitkomt, dan zijn er enkele parkeerbedrijven in de buurt van de airport, die valet parkeren in hun dienstenpakket hebben. Een overzicht daarvan is ook op onze website te vinden.

Tot slot

Voor wat betreft valet parkeren, zijn er dus geen opties op de airport zelf, maar Frankfurt – Hahn heeft voldoende parkeerplekken, waar je je auto veilig en netjes geparkeerd kunt achterlaten. Toch dat extra comfort nodig? Kijk dan in de buurt van de airport uit naar particuliere parkeeraanbieders.

 

Kies Je Vliegveld

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu

Parkeren Eindhoven Station
Logo uitgelichte aanbieder
Logo uitgelichte aanbieder
Logo uitgelichte aanbieder
Logo uitgelichte aanbieder