valet parking frankfurt airport

Valet Parkeren bij Frankfurt airport vergelijken

 

Van
Tot en met
Vergelijk de beste opties voor valet parking bij Frankfurt airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Goedkoop valet parkeren Frankfurt Airport

Frankfurt airport staat bekend als drukste in Duitsland en de vierde drukste van geheel Europa. Deze luchthaven bestaat inmiddels al 80 jaren en krijgt elk jaar ongeveer 60 miljoen bezoekers over de vloer. Bekende vliegmaatschappijen die er hun diensten verlenen zijn onder andere de Lufthansa, Ryanair, TUI, enz. Het bijzondere aan Frankfurt airport is, dat het als een van de weinigen, de meeste directe verbindingen heeft met ruim 300 verschillende bestemmingen in de wereld. Om het groot aantal bezoekers op te vangen, is het parkeren op luchthaven zelf, goed geregeld; er worden namelijk een aantal parkeerservices verleend. Een daarvan is valet parkeren.

Hoe werkt valet parkeren bij Frankfurt Airport?

Valet parkeren is een bekende parkeerservice waarbij je je auto bij aankomst op de airport overlaat aan een werknemer van, in dit geval, de luchthaven. Deze parkeert de auto op een locatie van de airport, terwijl jij verder kunt naar de incheck. Terug van je reis staat de auto weer gereed op de airport. Het lijkt op Park, Sleep & Fly, maar dat is het niet, je overnacht ook niet in een hotel bij Frankfurt airport. Op deze manier verlies je geen tijd aan het zoeken naar een parkeerplek. Wil je op Frankfurt airport over deze service beschikken, dan kun je het best gebruik maken van Secure Parking.

Secure Parking houdt in dat je je auto bij Terminal 1, in een bewaakt gebied parkeert. Deze parkeerlocatie is afgescheiden middels beveiligde deuren en wordt 24 uur per dag bewaakt, zowel door personeel als camera. In feite parkeer je hier het veiligst. Parkeerders die gebruik maken van deze dienst, hebben tevens recht op een aantal, extra voorzieningen. Een daarvan is valet service. Ook heb je recht op VIP service, een wasbeurt, reparatie en het bijvullen van de benzinetank. Vanuit Terminal 1 liggen de dichtstbijzijnde check – in punten op loopafstand, zodat je na het afgeven van je sleutels, binnen korte tijd aan je reis kan beginnen.

Hoe ga je precies te werk?

Heb je nu besloten gebruik te maken van Secure Parking, dan reserveer je alvast een plek via de website van Frankfurt Airport. Bij het reserveren geef je gelijk aan of je gebruik wilt maken van valet service en andere voorzieningen. Afrekenen gebeurd ook online middels MasterCard, VISA, American Express of PayPal.

Bij aankomst op de luchthaven rijd je de locatie voor zakelijk parkeren oftewel car park P4 binnen. Volg hiervoor de aanwijzingen langs de weg. Heb je gevraagd naar valet service, dan geef je dit onderweg naar de airport door via de hotline, zodat er bij aankomst een werknemer gereed staat. Om de car park binnen te rijden, gebruik je de QR – code die je tijdens het reserveren reeds ontvangen hebt. Afhankelijk van je reservering parkeer je je auto of geef je de sleutels af en kun je naar de in – check balie lopen. Je auto staat bij aankomst terug, schoongewassen en volgetankt, gereed. Gebruik de QR – code om de garage weer uit te rijden.

Voordelen van kiezen voor valet parking bij Frankfurt

Aangezien deze dienst gerekend kan worden tot premium parkeren, heeft Secure Parking op Frankfurt Airport, enkele aantrekkelijke voordelen. Zo is de locatie voor Secure Parking het dichtst bij de vertrekhallen; geen overstap naar de shuttle, gesjouw met baggage, tijdverlies door verlate shuttlebussen, enz.

Achter gesloten deuren met bewaking de hele dag door, is Secure Parking een van de meest veilige plekken om je kostbare auto achter te laten. Pluspunten zijn ook de extra voorzieningen zoals valet service, was – en onderhoudsbeurten en het bijvullen van de benzine tank, zodat je bij aankomst terug, je auto in topconditie aantreft.

Valet oftewel Secure Parking is op Frankfurt Airport mogelijk vanaf 1 dag tot maximaal 29 dagen. Hiervoor kun je vanaf 9 maanden tot een dag voor aankomst reserveren. Hou verder rekening met de hoogte van je voertuig; deze mag niet hoger dan 2.1 meter zijn. Frankfurt Airport heeft verder een aantal parkeerdiensten, shuttle & valet zijn dus niet de enigen. Ga daarom eerst goed na voor hoelang je je auto wilt parkeren en welke voorzieningen je allemaal wenst. Zo zijn er ook pakketten voor kort parkeerders, weekend tarieven, parkeerdiensten specifiek voor zakenlui en exclusief parkeren oftewel first class parking.

Heb je dus behoefte aan veilig parkeren op de luchthaven, extra luxe en het gemak van valet service, dan kies je het best voor Secure Parking op Frankfurt Airport. Andere optie is om te kiezen voor Park, Sleep & Fly Frankfurt airport.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Frankfurt Airport en vervolgens gebruik maken van Frankfurt valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Frankfurt Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Frankfurt Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.