Valet parking Hamburg airport

Valet Parkeren bij Hamburg airport vergelijken

Vergelijk de beste opties voor valet parking bij Hamburg airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Goedkoop valet parkeren Hamburg Airport

De tweede grootste stad van Duitsland heeft net als andere, grote steden, een eigen internationale luchthaven: Hamburg Airport. Hamburg airport werd in het jaar 1911 opgericht en is daarmee de oudste, nog in gebruik zijnde luchthaven ter wereld. Er worden jaarlijks ruim 17 miljoen bezoekers verwerkt, waarmee Hamburg airport de vijfde drukste van Duitsland is. Ook is Hamburg Airport de vliegbasis voor vliegmaatschappijen Eurowings, Condor en EasyJet. Het spreekt voor zich, dat parkeren bij deze drukke luchthaven, goed in elkaar zit. Ook de welbekende valet parkeren word er aangeboden.

Hoe werkt valet parkeren Hamburg Airport?

Valet parkeren kennen we inmiddels allemaal als een parkeerservice, waarbij het parkeren van je auto word overgelaten aan een medewerker van het parkeerbedrijf of de airport, terwijl jij gelijk naar de incheck balie kunt. Het is de luxe manier van parkeren bij Hamburg airport. In de periode dat de auto geparkeerd staat, kan op aanvraag gezorgd worden voor extra service zoals het wassen van de auto. Meestal staan valet geparkeerde auto’s ook op beveiligde parkeerlocaties. Vanwege al deze voorzieningen word valet parkeren dan ook vaak gezien als een luxe parkeerproduct.

Valet parkeren word nu aangeboden door zowel particulieren als airports. Ook Hamburg airport heeft er een valet service. Deze is echter uitbesteed aan GAD, een professioneel autoverhuur – en service bedrijf. Vertrek je dus vanuit Hamburg airport en denk je gebruik te maken van valet service, dan zijn er 2 opties: de auto afgeven voor de airport of op de terminal. Als valet parkeerder heb je tevens de mogelijkheid om aangeboden, extra service aan te vragen.

Hoe ga je precies te werk? Om gebruik te kunnen maken van valet service, geef je dit bij de online reservering reeds aan.

Geef ook duidelijk aan waar de auto opgehaald moet worden en of je gebruik wilt maken van de extra service. Je kunt de auto bijvoorbeeld laten wassen, schoonmaak en poetsen van zowel interieur als exterieur, exclusieve schoonmaak van lederen bekleding, enz. Bij de reservering zal men tevens vragen naar je vluchtgegevens, zodat er tijdig een werknemer gereed staat om de auto van je over te nemen. Aangekomen op de airport rijd je volgens afspraak, gelijk naar de vertrekhal of terminal en geef je je autosleutel af. Terwijl je incheckt, word de auto naar een centraal gelegen, beveiligde garage op de airport gereden en geparkeerd. Bij aankomst terug, word de auto op dezelfde plek (vertrekhal of terminal) voorgereden en ben je binnen korte tijd weer op weg naar huis.

Voordelen van valet service bij Hamburg airport

Het exclusieve aan de valet service van Hamburg airport maakt, dat je er een aantal voordelen aan hebt. De eerste heeft te maken met het parkeergemak: je hoeft niet langer opzoek te gaan naar parkeerplek. Dit bespaart heel wat tijd en moeite. Je auto staat verder veilig en centraal geparkeerd. Een ander voordeel is dat de auto op de terminal zelf afgegeven kan worden. Dichterbij krijg je het niet!

Doordat je verder keuze hebt uit tal van extra diensten, staat de auto er weer schoongemaakt en netjes bij, wanneer je terug bent van je reis.

Heb je inmiddels besloten om valet service te gebruiken bij je volgende vlucht vanuit Hamburg airport, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo heb je bij het kiezen van valet service de keuze uit zowel kort parkeren als Holiday parking, waarbij je minimaal 7 dagen geparkeerd moet staan. Een andere aspect waar je rekening mee moet houden, zijn de extra kosten die horen bij de diensten zoals het wassen en poetsen van de auto; deze kosten zijn niet inbegrepen, je betaald er apart voor. Bij reserveren krijg je daarom een prijslijst van deze extra service te zien. 

Gebruik maken van een parkeerdienst zonder zelf enige moeite te doen, een parkeerplek te zoeken. Zonder al teveel gedoe aan je reis vanuit Hamburg airport beginnen? Antwoord je met “Ja!”, dan is de valet service van Hamburg airport de beste uitkomst voor jouw. Mocht dit niet interessant zijn, dan zou je is kunnen kijken naar de park, sleep & fly opties van Hamburg airport, dan kan je overnachten bij een hotel bij Hamburg airport.

Valet parking

Zelf  naar de juiste vertrekhal rijden bij Hamburg Airport en vervolgens gebruik maken van Hamburg Airport valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Hamburg Airport. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Hamburg Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.