valet parking keulen (bonn) airport

Valet Parkeren bij Keulen (Bonn) vergelijken

 

Van
Tot en met
Vergelijk de beste opties voor valet parking bij Keulen airport. Sorteer op prijs of op afstand!

Goedkoop valet parkeren Keulen - Bonn Airport

Duitsland kent een aantal internationale airports die jaarlijks miljoenen bezoekers vanuit de hele wereld krijgen. Een van deze luchthavens is Keulen – Bonn airport. Het staat in de stad Keulen maar doet ook dienst als airport voor Bonn, vandaar ook de naam Keulen – Bonn. Volgens de laatste cijfers werden er in 2017 ruim 12.4 miljoen bezoekers verwerkt, waarmee Keulen – Bonn de zevende drukste airport van Duitsland is. Als je opzoek bent naar budget vluchten, dan ben je bij Keulen – Bonn aan het juiste adres; er opereren namelijk een aantal low – cost vliegmaatschappijen zoals Condor, Ryanair, TUI en Eurowings. Begrijpelijk dat er dus heel wat mensen vanuit Keulen – Bonn vliegen. Er is daarom goed ingespeeld op parkeergelegenheid op de airport. Hoe zit het echter met valet parkeren bij Keulen – Bonn airport?

Valet parkeren Keulen Bonn Airport

Er zijn verschillende aanbieders welke de valet parking service aanbieden. Zo kan je direct eenvoudig op reis, wat soms wel fijn is na een lange reis naar Keulen toe. Valet parking service is de luxe manier van parkeren Keulen airport. Het geeft extra parkeergemak en bespaart je tijd. Op Airportparkerenvergelijken.nl vergelijken wij diverse aanbieders welke deze service aanbieden, je kan eenvoudig selecteren op diverse criteria en kijken welke aanbieder het beste aansluit bij jou wensen.

Indien je op zoek bent om te overnachten, dan zou je kunnen kijken naar de Park, Sleep & Fly mogelijkheden bij Keulen. Je kan dan een van te voren naar een hotel bij Keulen airport gaan en de volgende dag wordt je met een shuttle naar de vertrekhal gebracht. 

Wat biedt valet parkeren bij Keulen?

Als frequente reiziger of iemand die elk jaar op vakantie gaat, moet je weleens gehoord hebben van valet parkeren. Deze premium parkeerservice zorgt ervoor dat je bij aankomst op de airport, niet opzoek hoeft te gaan naar een parkeerplek. Dit neemt ook het zoeken naar je auto bij aankomst terug, weg.

Bij valet parkeren laat je het parkeren namelijk over aan de airport of medewerker van het parkeerbedrijf. Volgens afspraak rijd je je auto naar de airport en ga je tot aan de vertrekhal, terminal of andere locatie, waar de auto van je wordt overgenomen. Nadat je je sleutels hebt afgegeven, loop je de vertrekhal binnen om in te checken. In de tussentijd rijdt de medewerker je auto naar een beveiligde locatie die op korte afstand van de airport of op de airport zelf, is.

In de meeste gevallen gaat het om bewaakte parkings. De tijd die je zou besteden aan het zoeken naar een parkeerplek kun je nu gebruiken om rustig en ontspannen in te checken, ergens iets te gebruiken of eventueel werk af te ronden. Je stapt dan even ontspannen het vliegtuig binnen. Terug van je reis wordt je auto naar dezelfde plek gereden en kun je na het ophalen van je baggage, gelijk weer de weg op.

Voor wat betreft valet parkeren, zijn er dus geen opties op de airport zelf, maar Keulen – Bonn heeft voldoende parkeerplekken, waar je je auto veilig en netjes geparkeerd kunt achterlaten. Toch dat extra comfort nodig? Kijk dan in de buurt van de airport uit naar particuliere parkeeraanbieders.

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Keulen – Bonn Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Keulen – Bonn Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Keulen – Bonn Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Keulen – Bonn Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.