Bij Lelystad Airport valet parkeren

Valet Parkeren vergelijken

Vergelijk voor Valet parking, shuttle parking & Park, sleep & Fly. Sorteer op prijs of op afstand!

Valet parking

Zelf naar de juiste vertrekhal rijden bij Lelystad Airport en vervolgens gebruik maken van valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Lelystad Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Lelystad Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Lelystad Park, Sleep & Fly voor. Ideaal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Goedkoop valet parkeren Lelystad Airport

Lelystad Airport, ook wel Luchthaven Lelystad genoemd, is een kleine, regionale airport die op 40 minuten rijden van Amsterdam ligt. Het is eigendom van de Schiphol Group. Het eerste dat we over Lelystad Airport moeten vertellen, is dat het vanuit deze luchthaven nog niet mogelijk is om een vakantiereis of andere lijnvlucht te boeken. Wel is het mogelijk om zakenvluchten te boeken, waarbij je met een rechtstreekse chartervliegtuig naar je bestemming binnen Europa wordt gebracht. Ook wordt de airport gebruikt voor rondvluchten, lesvluchten, vliegtuighuur – en vliegtuigonderhoud. Voor deze bezoekers is er parkeerplek genoeg op de airport. Maar hoe zit dat met valet parkeren?

Wat is Valet Parkeren?

Om het allemaal te begrijpen, leggen we eerst uit wat valet parkeren precies inhoudt. In tegenstelling met shuttle parkeren en andere parkeerproducten, hoef je bij valet parkeren je auto niet zelf naar de parking te rijden en te zoeken naar een parkeeplek. Dat wordt voor je gedaan.

Heb je valet service aangevraagd, dan rijd je, in geval van de airport, tot vlak bij de ingang van de vertrekhal, terminal of andere drop – off zone die speciaal bestemd is voor valet parkeerders. Op deze locatie, die meestal vlakbij de incheck balie ligt, staat er een medewerker van de airport of van parkeerbedrijf waar jij valet service heb aangevraagd, op je te wachten. Meestal dien je vlak voor aankomst op de airport een berichtje naar de airport of het bedrijf te sturen, zodat er optijd iemand klaarstaat.

Deze valet neemt vervolgens de auto van je over en rijd het naar een parking op de airport of in de directe omgeving, waar het dan gedurende je reis blijft staan. Veelal onder bewaking en met extra diensten zoals wassen, poetsen, repareren, enz.

Ondertussen ben je binnen een minuut bij de incheck en gereed om te vertrekken. Dat is ook precies wat valet service wilt bereiken: zo min mogelijk tijd verliezen aan onbelangrijke dingen zoals parkeren, zodat je meer tijd hebt om je voor te bereiden op bijvoorbeeld het belangrijk congres of de meeting waar je naartoe gaat. Terug van een vermoeiende reis? Valet service gaat het je niet moeilijker maken en rijd je auto weer naar dezelfde plek zodat je binnen no time weer onderweg bent naar huis!

Valet parkeren Lelystad Airport

Is er een valet service bij Lelystad Airport? Jammer genoeg (nog) niet!

Dit kan liggen aan het feit dat deze luchthaven nog geen normale, commerciële vluchten aanbiedt. Met de uitbreiding hebben we misschien binnenkort ook valet service op de airport. Wel moet erbij vermeld worden dat de airport voor wat betreft de zakenreizen, zorgt voor aansluitend vervoer middels taxi of limousine op de plekken waar de chartervliegtuigen naartoe gaan.

Normaal parkeren voor andere doeleinden is wel al mogelijk bij de airport. Daar zijn er ongeveer 7000 plekken voor beschikbaar. Meer daarover in ons artikel over parkeren op Lelystad Airport.

Valet parkeren is dus nog niet mogelijk op Lelystad Airport, maar wie weet is dat met de uitbreiding binnenkort anders gesteld. Maak in de tussentijd gebruik van een van de vele makkelijk te bereiken en betaalbare parking spots op de luchthaven zelf. Wij verwachten dat dit in de toekomst ook zeker gaat komen, zoals vrijwel alle andere luchthavens in Europa.

Kies Je Vliegveld

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu