valet parking rotterdam airport

Valet Parkeren bij Rotterdam airport vergelijken

 

Van
Tot en met
Vergelijk de beste opties voor Valet Parking bij Rotterdam airport.

Goedkoop valet parkeren Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport, kortweg Rotterdam airport genoemd, is een van de beter bekende luchthavens van Nederland en ligt op ongeveer 5.6 km van Rotterdam. Het is na Schiphol en Eindhoven airport, de grootste van het land en verwerkt jaarlijks, gemiddeld 1.6 miljoen bezoekers. Grote vliegmaatschappijen zoals British Airways, Corendon, Transavia en TUI maken gebruik van Rotterdam Airport om vluchten te verzorgen naar vele grote steden zoals London en vakantiebestemmingen, voornamelijk in Europa. Gezien het groot aantal bezoekers, zijn de parkeerlocaties van Rotterdam Airport ook enorm. Ook aanwezig is de welbekende, luxe valet service.

Hoe werkt valet parkeren Rotterdam Airport?

Valet parkeren is niet onbekend bij reizigers. Het word vaak beschreven als de oplossing voor wanneer je maximaal gemak wenst bij het reizen. In tegenstelling tot shuttle parkeren hoef je bij valet parkeren namelijk je auto niet zelf op een geschikte plek neer te zetten. Daar zorgt het parkeerbedrijf of in dit geval, de airport voor. In de meeste gevallen rijd je dan naar de terminal of op een afgesproken plek, waar je je autosleutels afgeeft. Terwijl je je begeeft naar de vertrekhal, word de auto naar een beveiligde parkeerlocatie vlakbij de airport gereden. Terug van je reis, wacht je auto je meestal op dezelfde plek weer op. In de tussentijd kan je ervoor kiezen de auto te laten wassen, poetsen, repareren of bijtanken.

Hoe werkt dat precies bij Rotterdam Airport? Het eerste dat je doet om valet te parkeren bij Rotterdam Airport, is een plek reserveren. Dit gebeurd online, op de website van de airport. De reservering word met een mailtje bevestigd en het betalen kan dat ook online.

Op de dag van vertrek heeft de airport graag dat je hen 15 minuten voor aankomst bij de parking, telefonisch contact, zodat een werknemer gereed staat om je te ontvangen. Je rijd vervolgens naar parking P2 (volg daarvoor de aanwijzingen langs de weg). Bij de ingang word het kenteken van je auto gescand, waarna er een parkeerticket word uitgeprint en de slagboom openzwaait. Volg dan de aanwijzingen naar de locatie van Valet Parking, waar een werknemer je opwacht om de autosleutel en parkeerticket van je over te nemen. Vanuit deze plek loop je binnen een minuut naar de terminal.

Bij aankomst terug, krijg je een SMS bericht wanneer je auto gereed staat. Je loopt dan naar de balie bij Valet Parking om de sleutels en een uitrij – kaart op te halen. Deze kaart schuif je bij de uitgang in een van de parkeerticket automaten. De slagboom zwaait dan automatisch open. Veilige reis terug naar huis!

Voordeel Rotterdam airport valet parking

Valet parkeren op Rotterdam Airport heeft een aantal voordelen. Het voorkomt ten eerste dat je in de drukte van een airport als deze, moet gaan zoeken naar een vrije plek, zonder daarbij te weten of zo een plek wel veilig is. Valet parkeren bezorgd je een veilige plek en neemt het zoekwerk weg. Hierdoor ben je ook geen tijd kwijt aan parkeren en kun je je rustig voorbereiden op je reis. 

Een nadeel is dat valet parking duurder is dan kiezen voor de shuttle parking. Als je gewoon wilt parkeren bij Rotterdam airport, dan kan je beter de gewone parkeerbedrijven rondom de airport vergelijken. Zij bieden allemaal een aantrekkelijkere prijs aan dan valet parkeren. Valet parking is de ultieme manier van luxe parkeren, je kan direct naar de airport en de sleutels afgeven. Een andere optie is om te kiezen voor Park, Sleep & Fly bij Rotterdam airport, zo kan je overnachten in een Rotterdam airport hotel en de volgende dag direct door naar de juiste vertrekhal.

Parkeren valet Rotterdam luchthaven reserveren

Heb je inmiddels besloten om te vliegen vanuit Rotterdam Airport en daarbij gebruik te maken van valet service, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten.  Het eerste is dat je als valet parkeerder verplicht bent on vooraf, online te reserveren. Zonder reservering kom je de valet parking ruimte niet binnen. Ook goed om te weten is dat de valet parking services door Rotterdam airport zijn uitbesteed aan Jeeves, een bedrijf dat sinds het jaar 1998 parkeerdiensten aanbiedt. Valet geparkeerde auto’s staan verder op een beveiligde locatie op de luchthaven. De airport geeft echter wel aan dat valet parkeren op eigen risico is; bij schade moet je het hebben van de verzekering van de auto zelf.

Vliegen vanuit een drukke airport, maar toch het beste van het beste willen voor wat betreft parkeren? Maak dan zeker gebruik van valet parking op Rotterdam The Hague Airport.

Valet parking

Zelf  naar de juiste vertrekhal rijden bij Rotterdam Airport en vervolgens gebruik maken van Rotterdam Airport valet parking.

Parkeren

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Rotterdam Airport. Parkeer de auto veilig & voordelig op een van de parkeerlocaties van Rotterdam Airport.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Rotterdam Airport Park, Sleep & Fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.